...tule mieleen tällä(kään) kertaa, joten näillä mennään.

Keväällä sain ystävättäreltäni lahjaksi suuren pussillisen nappeja ja kiitokseksi tein hänelle muutamasta kaulakorun

Mielestäni tästä tuli oikein onnistunut ja ellei Terja huijaa ;O) on koru kuulemma ollut käytössäkin.

Tänä vuonna saimme pitkästä aikaa kutsun ylioppineen juhlaan ja sinnehän piti sitten saada joku lämmike harteille. Tuumasta toimeen ja Baby Bamboota puikoille. Pingottaa tätä en koskaan kerennyt, sillä se valmistui yön pimeinä tunteina ennen juhlaa mutta täydestä meni kuin väärä raha.

Lankana siis Sirdarin Baby Bamboo (kulutus lisätään myöhemmin) ja malli on muistaakseni jonkun männävuoden/vuosien kotilieden välissä tullut ohje...joka on nyttemmin kadonnut jonnekin etten pääse tarkastamaan asiaa. Mallineule oli helposti mieleen painuva ja lanka sen verran tuhtia ettei homma tuntunut työläältä lain. Myöhemmin kesällä ulkoilutin tuota huivia vielä ystäviemme häissä, joten tämä osottautui oikein onnistuneeksi neulomukseksi.

Sitten seuraavaan...ei pitäisi pitää näin pitkiä blogitaukoja, sillä valmistuneen neulomuksen toki muistaa kuvasta mutta se mistä langasta se on tehty tai mistä malli on otettu onkin sitten aivan toinen juttu....

miinan kesäpipon, jota ei sittemmin näillä helteillä käytetty ohjeen oletan olleen jossain ööö---novitassa tai modassa---ja lankana käytin ehkä Sublimen Organic Cottonia ja kulutus tarkistetaan joskus tulevaisuudessa...tämä päähine pitäisi varmaan ristiä "ehkä-pipoksi". Nyttemmin ollut kovassa käytössä ja lörpähtänyt kuten puuvillapäähineillä yleensä on tapana. Lanka on pesussa säilyttänyt värinsä hyvin ja ipana tykkää lörpsähtämisestä huolimatta tai juurikin siitä syystä ("ponkkari ei mee huonosti sen alla"), joten plussan puolelle jäänee tämäkin neulomus.

Maire-tätille tein kiitoksena rukista tossuset.

 

Tätini (kohta 90vee) pikkuveljen, eli isäni mielestä värin pitää olla pirteä ja minä tyttö tein työtä käskettyä, eli pinkit. Se, mitä lahjan saaja asiasta tykkää on minulle vielä arvoitus, sillä tossuset odottavat vanhempieni luona seniorien syysretkeä, eli matkaa Toijalaan tätiäni tapaamaan. Lankana tossuissa on...jaha..taas tuli tenkkapoo..Sachenmayrin Wash and Filz it...ja kulutus taas kerran, myöhemmin....Lanka oli joutuisaa neuloa ja tossusista tuli istuvammat kuin esmes Easystä tai Eskimosta tehdyistä. I like. Toivottavasti tätikin.

Meillä on ystävättäreni kanssa yhteinen, hieman nopeasti lämpiävä tuttu, joka usein lellii meitä herkullisella tonnikalasalaatilla. Kiitokseksi salaateista annoimme Timolle tämän kokin essun. Ei hiiltynyt jätkä tästä lahjuksesta vaan ymmärsi vitsin...

Samainen nappikorun saanut ystävättäreni lahjoitti ipanoille oman pallomeren, jossa kelluttiin ja polskuteltiin pitkin kesää.

Nyttemmin pallomeri siirtynee talvehtimaan päiväkodille, jotta siitä on talvisaikaankin iloa lapsille ja vielä vähän useammalle kuin meidän kahdelle.

..jaha.. taas alkaa olla se aika viikosta kun ruutuun ilmestyy suosikkisarjani Criminal Minds, joten näihin kuviin ja tunnelmiin päätämme raporttimme itärajalta. Sommoi!