..näin etenee simply marilynini. horse show-retkellä sain etu- ja takakappaleet valmiiksi, samoin pikkupätkän toista hihaa, joka valmistuikin eilen. mallatessani hihaa etu- ja takakappaleeseen totesin, että raglan-kiinnityksestä tulee siistimpi jos neulon ne yhteen jo tekovaiheessa (ei muuten ole ensimmäinen kerta todetessani tämän). purin siis etu- ja takakappaleet kädenteille asti ja aloitin toisen hihan, joka nyt lähenee loppuaan. opinkohan milloinkaan ajattelemaan ensin ja toimimaan sitten???

eilen kävimme myös pääsiäisostoksilla (kannattaa pistää tämä päivä mieleen, sillä rakas mieheni lähti mukisematta linköpingiin ja viihtyi myös kaupoissa täysin ..tai no, eipäs liioitella...melko tyytyväisenä). mukaan tältä retkeltä jäi neljä kerää eskimoa ponchooni, yksi hassu pilkkulanka kaulahuiviini, lyhyet sukkapuikot ja "jotain lisää" neulovan ystäväni pakettiin.

taitanee olla parasta siirtyä puutarhatuoliin kutomaan ja nauttimaan kevätauringosta, sekä tutkailemaan kummat tulevat nopeammin "valmiiksi", maasta hurjaa vauhtia työntyvät lumikellot ja krokukset vai tuo marilynini.