ensinnä kool aideista. en tiedä, onko niitä kovin montaa tyyppiä, mutta juomajauheilla nämä on värjätty. haju joka levisi keittiöön oli kyllä aika eksoottinen ja tuumasin, että jos kerta värit tarttuvat lankaan, on parempi jättää hömpsyt juomasta ottamatta.

sitten hihatin. ymmärsit oikein. hihatin neulotaan yhtenä kappaleena niskasta alaspäin (=hihat ja takakappale). kun hökötystä on neulottu korkeussuunnassa kainaloihin asti, päätetään selkäosan silmukat. tämän jälkeen jatketaan hihoja ylhäältä alaspäin halutun mittaisiksi. itse en tehnyt hihoihin kavennuksia, sillä halusin vähän trumpettimaiset hihat...ts. koska kädet kapenevat ja hihat ovat suorat näyttävät jälkimmäiset levenevän ranteita kohti vaikkei näin oikeasti olekkaan. sitten ompelin hihasaumat kainaloihin asti, jonka jälkeen poimin takakappaleen silmukat ja silmukat "kainalosta etukautta toiseen kainaloon" ja neuloin pyöröpuikoilla resorin. tätä resoriahan voisi tehdä halutessaan vaikka kuinka pitkäksi, niin että se alkaisi muistuttaa kaulusta. kysy lisää, jos tämä ei selventänyt tarpeeksi!

nyt puikoilla kilisee se dropsin jakku..jota en siis malttanut olla aloittamatta. tuskin saan sitä valmiiksi hamsterikuukauden aikana, mutta väliäkö hällä. lankana rowanin all seasons cotton, jonka bongasin alesta. sitä puikottaessa tulee vastustamaton halu siirtyä nettikauppojen sivustoille, mutta olen toistaiseksi hillinnyt itseni.