jäädessäni äitiyslomalle työstäni, jouduin hankkimaan uuden sähköpostiosoitteen. ajellessani töistä kotiin kehä kolmosta näin päivittäin kyltin kivikko-stenböle...sen hetkisen hevoni "sukunimi" oli rullarsböle, päättelin naisen logiikalla sen olevan puolestaan suomeksi rullakko ja tästä sähköpostiosoitteeni (eräs miespuolinen ystäväni kehoitti minua kuitenkin olemaan käyttämättä samaa logiikkaa tulevan lapseni nimen valinnassa...enkä kyllä ymmärrä miksi???)...no hyvin on osoite pelittänyt kunnes nyt täällä sveamammalandiassa se aiheuttaa pientä päänvaivaa. tomas talliltamme oli lähettämässä minulle e-mailia ja oli ilmeisesti tuumannut tovin jos toisenkin kotonaan  hän kun oli luullut minun kirjoittaneen osoitteen väärin ja että sen tulisi olla rullako, eli vapaasti suomennettuna lehmä jolla viiraa vintissä. freudilainen lipsaus vai osuva sattuma, tiedä häntä, mutta tomas tivasi useaan kertaan että mitä se rullakko sitten tarkoittaa??? 

armas siippani jonas puolestaan katkaisi postimme sveitsinreissumme ajaksi. tämän viikon olenkin sitten varronnut että missä hitossa se posti kuppaa, kunnes tänään kärsivällisyyteni tuli tiensä päähän ja kilautin postiin, mistä ystävällisesti selvitettiin, että kyllä posti oli katkaistu 24. päivään asti, mutta kuukausi oli marraskuu...jaha, että semmolailla. menin sitten kiltisti hakemaan kahden viikon postejamme ja arvatkaas mitä kaikkea kivaa sieltä paljastui...tadaa:

15142.jpg

sen minkä hippytakki tuhosi, eli haluni neulomiseen, ovat nämä julkaisut palauttaneet. nyt hiplailen villinä kotona olevia lankakeriä ja selaan lehtiä liki hurmostilassa. jonaskin jo äityi epäilemään mielenterveyttäni ja marisi kun ei ruoka tahdo valmistua lain...pöh...jotain niin maallista kuin ruoka...kerkeäähän tuota...ylhäällä vasemmalla oleva vogue knitting minulla jo olikin, mutta kekkasin tuota pikaa uuden kodin lehtiselle.

nyt painun alakertaan jatkamaan villiä hipelöintiä ja selaamista. hirviömäistä halloweenia kaikille:

15141.jpg