hetkittäin tuntuu että olisin sekaisin kuin seinäkello. vuorokausi on menettänyt aika-käsitteen aivan samalla tavoin kuin kroppani muotonsa. eilen havahduin kyllä taas siihen, että näen jälleen myös napani alapuolelle. tämä ei kyllä ollut mikään iloinen yllätys, sillä pällistellessäni leikkuuarpea tajusin, että ovat taineet koulun käsityötunnit jäädä väliin haavani ompelijalta. siinä on kummallisia lihapalleroita (okei, semmosia nuppineulanpään kokoisia vainen) ja -nauhoja ikäänkuin arven päällä. no onneksi en ole sitä tyyppiä, joka keikistelee rantahietikolla vähissä vetimissä.

otolla oli tänään kirkon kerhon "kevätjuhla" ja kirjoin eilen kerhotäteille pyyhkeet kiitokseksi.

92525.jpg

sitten perjantaihin, jolloin postloorassa möllötti kerrassaan ihanainen paketti. minua onnisti kultalankaa-blogin arvonnassa ja palkinnoksi sain tämmöisiä herkkuja... SUURKIITOS GOLDEN!

92529.jpg

tuo suvi onkin minulle novitan langoista uusi tuttavuus. mukavan pehmoinen puuvillalanka, joka päätynee miinan vaatteeksi. sirpale on tehnyt ko. langasta upean kassin, jota kyllä tekisi mieli matkia..tosin käsilaukkuja alkaa olla joka naulakko notkollaan. alpakasta aijon kyllä itselleni huivia..älkäätte kysykö kuinka monetta. ihan itseänikin hävetti siivotessani talvivaatteita varastoon, laatikoiden pursuillessa erilaisista huivintekeleistä...olenkin tullut tulokseen, ettei naisella voi kenkien ja käsilaukkujen lisäksi koskaan olla liikaa huivejakaan...eihän, eihän?