Joensuun käsityömessuilta Otto halusi rautalankaa ja helmiä (hyvä, olivat meinaan halvempia kun se puuauto johon jamppa myös iski silmänsä). Helmistä ja rautalangasta hän puolestaan halusi tehdä pallon roikkumaan kattoon yhdessä äitinsä, eli allekirjoittaneen kanssa. Fine. Mukavaa yhdessätekemistä. tekeminen alkoi siitä kun otto haki ilmapallon ja pujotti neljä helmeä rautalankaan. "kuule äiti, laita sä nää helmet ja kieputa niin mä puhkaisen sitten pallon". Siinä sitten pari iltaa kieputtelin kynnenaluset kipeinä jälkikasvuni kysellessä "koska mä saan puhkasta sen". Kun pallo vihdoin viimein oli valmis ja puhkaistu, totesi Otto meidän olevan hyvä tiimi. "Tehtiin hieno pallo YHDESSÄ"...yep yep..Tässä siis the ball:

1046645.jpg

Siinä se killuu, keittiön ja eteisen välipalkissa ja nyt kun kynnenalusetkaan ei enää ole kipeät, olen oikeinkin tyytyväinen meidän "yhdessä tehtyyn" koristukseen.

Yhteispelillä valmistui lopulta nämä patalaput ja kintaat samaisille Tampereen messuille. Ma kirjoin ja Mari ompeli (kiitos vaan kovin taas kerran!).

1046647.jpg

Kuva on hieman kehno.Salaman käyttö vallan penaalista ja jonkun (?!) varpaatkin ovat vanhoine lakkoineen eksyneet kuvaan. Tämä lakka ei siis ole sitä joka myöhemmin levisi vessan seinille....

Talvi tekee tuloaan, enkä tänäkään talvena pääse kömpimään talviunille, joten aloitin tekemään Miinalle paitaa Lanetista. Kohta puuttuu enää hihat. Ja onhan noita muitakin projekteja "vähän" vaiheessa.

Nyt saunaan ja sit treffeille Carrien kanssa....