taitaa sittenkin olla pääsiäinen, eikä kevätsiivostelupäivä (vaikka siivotakin pitäis :O( ), sillä eilen meillä oli käynyt pääsiäispupu. tai ei itse pupu. hän oli lyöttääntynyt yhteen posti-peten kanssa ja illalla kun menin hakemaan postia laatikosta, oli yllätys melkoinen. PAKETTI! MULLE? hetken päässäni surisi ajatus, että mitkähän lankatilaukset on tulematta, mutta totesin olleeni säästäväinen painelin sisälle hippulat vinkuen. totuuden nimissä ottokin vingahti vähän, sillä hän olisi halunnut paketin... sakset esiin riks raks ja pussi auki. ja nämä sieltä löytyi:

63995.jpg

okei, okei...oli paketissa toinenkin lempparisuklaalevy...joka oli niin lemppari, että sen kuvaamisen esti sensuuri ... etsin tovin merkkiä siitä, keneltä paketti voisi olla ja ainut "vihje", minkä löysin, oli postileiman hy....suurkiitos SEIJA! aivan ihana yllätys! otto varasi jo langat "itselleen", eli niistä pitäisi tehdä hälle paita ensi talveksi. ja sukat, jos lankaa riittää, ilmoitti lapseni.

kiitos myös kaikille pikkubolero-kehuista. olen itsekin varsin tyytyväinen tulokseen.

pääsiäispupun tai tämän lahjoman posteljoonin lisäksi nurkillamme on näkynyt myös noitia. tämä yksilö lähti tänään hoitotätinsä kanssa keskustan torille bilettämään. asianmukaisesti varustettuna tietenkin. "noidilla pitää olla mustaa ja viitta ja huivi ja parta ja viikset ja pisamia ja punaista naamassa ja merirosvonmerkkejä ja ja...". kuvassa myös väkästämämme pääsiäisrisut. (tinttamarellin p...nen satulahuopa ei kuulu pääsiäiseen)

64001.jpg

ja jotta keskeneräiset neuletyöt valmistuisivat vieläkin hitaammin, aloitin eilen samoksesta pitsineuleen. lauantaina on onneksi göteborg horse show, jonne lähden kera kutaleen ja lankakerien...viimeksi sillä reissulla kilkuttelin simply marilyniä.

saamme pääsiäiseksi ystävättäreni kylään, joten blogeilu taitaa olla jäissä pyhien yli. toivotankin siis näitten pääsiäiskukkien kera tasapuolisesti ja kaikille oikein rattoisaa ja munarikasta pääsiäistä!

64003.jpg