sitten lankaa, kool aideja ja pirre. ja tässä tulos roikkumassa pyykkituvassamme. väliaikakuvia löytyy niin monesta blogista, etten viitsinyt niitä enää omaani ikuistaa. väripussukoita oli kuutta eri plaatua ja niitä käytettiin ja seikoiteltiin melko estottomasti, kuten kuvastakin voi todeta ;O).

29628.jpg

mukavaa oli. ottokin vallan innoissaan. jäppinen tosin halusi maistella värejä, mutta en tohtinut antaa. sen verta pelottavalta tuntui värjätä niillä lankoja.

etualalla roikkuvat alpacat (filipunton jämäkeriä...jäi muuten siitä ponchotakista johon väkersin niitä punaisia ruusuja lehtineen, jos joku tahtoo alkuperäisen värin tarkistaa. sellainen vähän likaisen valkoinen....). alpaca imi väriä ja kokeiluni suuresti innoittamana ei kahdesta vyyhdistä tullut saman laista. kysynee neuvokkuutta neulojalta, sillä en kaikista toki villasukkiakaan halua tehdä. puuvillat ottivat sitten väriä vähän nihkeämmin, vaikka lilluttelin niitä ensin sekä etikassa että soodassa tovin jos toisenkin. no tuleepa jotain pastelliluomuksiakin. mietin vain miten niiden käy pesukoneessa tulevaisuudessa, katoaako se viimeinenkin väri? huuhtelemalla en tosin saanut enempää irti.

pitäisi vissiin kilauttaa äiteelle hyvänhuomenen toivotukset ja kysäistä, jos kipaisisi (70+ ja lonkkaleikkausta odottava kipaisisi....??) löytötexiin hakemaan vähän seiskaveikkaa, jotta voisi jatkaa värjyyurakkaa kun niitä värejäkin jäi muutama pussi. anoppi ja appiukko roudaisi sitten langat jonaksen monokassissa etelään ja jonas toisi ne sitten tänne mulle palatessaan "mäkiviikoltaan". hyvä ja toteuttamisen arvoinen idea ja vielä kerkeän ennen hamsterikuukautta!

eilen tuli myös niitten puuvillalankojen kaveriksi tilattu ylläripussi (1 kg), jossa oli 500g valkoista svarta fåretin frejaa (100 % akryyli ja puikot nro 4), että jos joku tahtoisi vaihtaa edes johonkin..vähempikin määrä vaihdossa kelpaisi, sillä tuo jää mulla vaan nurkkiin lojumaan. yksi potentiaali koti langoille saattaa olla olemassa, mutta jolleivat he matkaa sinne, ovat orpoja ja kotia vailla.