jonas soitteli eilen illalla ja kertoi löytäneensä joitakin käsityölehtiä hannoverin lentokentältä...ohhoh...en tajunnut kysyä, että kai hän ostikin lehdet, mutta uskon ja toivon, ihan omaksi parhaakseen, hänen tehneen niin. sain tästä niin paljon uutta intoa tehdä hippytakkia, että nyt on kummatkin etukappaleet ja liki toinen hiha jo valmiina, eikä takakappaleesta ole jäljellä kuin muisto vain...

hokasin myös eilen, että minulle on käynyt kuten kenelle tahansa holistille. olen alotellut laatutuotteista, vähän kerrallaan ja nyt horin litra tolkulla sitä halvinta mahdollista. tapauksessani kyse ei kuitenkaan ole systeemin...suomessa siis alkon..tuotteista vaan cola-juomista. ottoa odotellessani jäin koukkuun pepsi maxiin, siitä coca colan kautta erilaisiin halpismerkkeihin ja nyt kaapissa on ican colajuomaa hintaan 5,90 kr/l (n. 0,59€/l). lisäksi riippuvuuttani korostaa muutaman "raittiin" päivän jälkeen alkava vimmattu päänsärky..johtunee kofeiinista, sillä en lukuisista yrityksistäni huolimatta ole vieläkään oppinut juomaan kahvia.

neulovan lehmän blogista löysin The Animal in You Test -testin ja tulokseksi tuli joko tämä tai tämä...taidan valita jälkimmäisen :O/.

länsi vaikenee ja valmistautuu tarmoa uhkuen hyökkäämään hippytakin kimppuun...