taas on yksi viikko takanapäin ja jotenkin tuntuu että kalenteristani katosi muutama päivä. otto köllöttelee nuhaisena sohvalla ja tiskikone odottaa tyhjennystä...ja minä naksutan näppistä ja koetan samalla (huonolla tuloksella tosin) neuloa sormikasta. sain neuleystävältäni ihanaa lankaa (koetan olla paljastamatta langan tarkempia yksityiskohtia, sillä vielä ei ole esittelyhetki)...ja tätä lankaa haluaisin käyttää käsineisiin, mutta ensin piti tehdä koekäsineet. sormeni muistuttavat etäisesti sukkapuikkoja, joten luultavimmin joudun muokkaamaan ohjetta ja hanskat nro 1. päätyvät jouluna pukinkonttiin...no saampahan taas varastolankoja tuhottua edes hitusen.

iltapäivällä lähdemme ikeaan ostamaan ompelukonelangoille telinettä, tv-pöytää ja langoille muovisia säilytyslaatikoita, koska tilapäisessä mielenhäiriössä lupauduin raivaamaan olohuoneen siellä majailevista langoista. kaikki kun eivät mahdu enää kirstun ja kahden jalkarahin sisään + yhteen pajukoriin (lisää niitä on sitten yläkerrassa..hyllyissä, laatikoissa, koreissa, pusseissa ja ja ja..)....ja samalla ajattelin livahtaa ihan vain katselemaan samassa ostarissa sijaitsevan ompelukonepuodin myymiä lankoja...ehkä olisi hyvä olla mukana ikeassa muutama kerä lankaa ihan vain laatikonmallausta varten..??

eilen valmistui neuleystäväni "lahja" ja tänänä olisi aika laittaa postiin pikku paketti, jossa jotain ei-neulomiseen liittyvää. kerrassaan oivallinen projekti tämä neulova ystävä.

oikein rattoisaa viikonloppua kaikille!