koska en ole saanut aikaiseksi päätellä langanpäitä kämmekkäistä (80-luvulla niitä muuten kutsuttiin kynsikkäiksi).  lisäksi melkein valmis, eli korvia vailla on kitty-pipa... uskon ja toivon saavani kuvia blogiin edellisistä jo (heh heh) huomiseksi.

oton päivät uudessa hoitopaikassa ovat alkaneet sujua hyvin. elättelen siis toiveita siitä, että ompelukonekin alkaisi hörsköttää vähän enemmän tässä lähipäivinä. brodeerauksen yhteydessä sujuu myös kutominen varsin loistavasti. tinttamarelli puolestaan pääsi (joutui, jos häneltä kysytään..) eilen töihin koska kintun turvotus ja ontuminen oli ollut poissa jo pari päivää. tosin eilen hän oli mönkinyt tarhassa ja mitä ilmeisemmin hotkinut maata heinän mukana ja leukaperät turvoksissa näytti aivan sikotaudin riivaamalta.

tänään illalla on ohjelmassa lingon & blåbär-merkin lastenvaatetupperit naapurin annikalla. pitänee katsastaa kutale valmiiksi jo aamutuimaan että saa sitten kilistellä puikkoja siinä samalla. jonaskin on kotona oton kanssa, koska firman rapujuhlat peruuntuivat kun yksi osallistujista oli saanut viikonlopun aikana sydänkohtauksen. vuoden saldo on kaksi sydäriä ja yksi aivoverenvuoto ja kysäisin eilen jonakselta, voisiko työn stressaavuudessa olla jotain osuutta asiaan. ei kuulemma voi, mutta naisena olen kyllä taas eri mieltä asiasta.