tässä vappupaita, joka toivottavasti mahtuu päälleni ensi vappuna...

74934.jpg

sekä helma, että kaula-aukko kiertävät ikävästi venytyksen ja prässäyksen jälkeenkin, joten taitaa olla paikallaan käyttää vähän virkkuukoukkua... ohje novitan kevät (?) nrosta. en muuten ymmärrä, miten onnistun aina tekemään novitan ohjeilla malliltaan lyhyitä ja leveitä vaatteita, vaikka kuinka tekisin mallitilkun ja seuraisin ohjeita??? painoa vaatteella 472 g.

huhtikuun neulesaldo oli vaatimattomat 882g, joten ylitin reippaasti itse itselleni asettamani ehdon: "ostaa saa max. puolet kulutetusta lankamäärästä". pirskales.

hevosrintamalla töppöjalkani yllätti eilen iloisesti. elämänsä toisissa estekisoissa tuli 90 cm:n radalta kaksi pudotusta ja 100 cm:n radalta uusinnassa yksi alas. viimeiseen ratsukkoon asti odottelimme kaatosateessa palkintojen jakoa, ja vaikka tämäkin pudotti yhden uusinnassa, oli ratsukon aika hivenen nopeampi kuin tintillä ja emmyllä. olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen, varsinkin kun jarrutkin olivat löytyneet ja pelini suoritti annetut tehtävät melko kuuliaisesti. kiitos kuskille..normaalitilanne kun sattuu yleensä olemaan kaavalla vauhtia sata ja älliä nolla. sateessa piti vaan varoa, ettei nostanut nenäänsä liian ylös, ettei vesi päässyt lirimään sisään sieraimistani. olisin voinut vaikka tukehtua....