tänää pikku kullannuppuni (se nelijalkainen) oli silpunnut tarhakavereittensa avustuksella sadeloimensa ja talliin saavuttuani se hirnahteli iloissaan pelkkä kanttinauha kaulansa ympärillä...juu. olivat mahavyötkin pysyneet kiinni, mutta ahterin kohdalla oli muutama mahtava palkeenkieli ja loppuosa olikin sitten likipitäen korjauskelvotonta. olin valmis kartuttamaan pakastinarkkuamme mehevillä filepaloilla, mutta jääköön toiseen kertaan.

mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, avattuani sähköpostin olin saanut kirjeen seasonstorelta koskien likaista babytoll-lankaani. tästä on ollut enemmän juttua hamsteriblogissa, mutta lyhykäisyydessään tarina menee näin:

tilasin mohairlankaa ja ohjeet seasonstorelta. paketti tuli ja kerkesin tehdä paidasta etukappaleen kun huomasin, että siinä on kummallinen likaraita (tuppaan kutomaan hämärissä televisiota katsellessa, joten lika olisi varmaan päivänvalossa tullut huomatuksi aiemmin). tutkittuani pakettiani huomasin useamman kerän olleen likaisia ja reklamoin asiasta seasonstorelle, joka vastaavasti kehotti pesemään langan ja palaamaan sitten asiaan ja jollei lika irtoaisi, saisin likaisten kerien tilalle uudet. pesin ja koepalasta lika lähtikin hyvin irti. tosin mohairin pörröisyys hieman kärsi. tein paidan valmiiksi ja ajattelin pestä sen sitten, jotta koko vaate näyttäisi samanlaiselta. pesun jälkeen lika ei kuitenkaan irronnut kaikkialta. kerroin asiasta seasonstorelle ja sanoin, etten tarvitse uusia lankoja likaisten tilalle, sillä paita on jo valmis, mutta toivon että jatkossa mahd. tilaamani langat ovat puhtaita. tänään he sitten ilmoittivat, että korvaavat koko paidan hinnan seuraavassa tilauksessani. vaikka tekemäni paita hieman närästääkin, lievittää tämä tuskaa melko mukavasti :o). no taidampa siirtyä tästä seasonstoren sivuille, joten hei ensikertaan!