kävimme oton kanssa aamulla palauttamassa ihanaiset suomivieraat junaan jonka jälkeen otimme parin tunnin aamupäiväunoset...nyt on pää vallan sekaisin. 

viikonloppu oli enemmän kuin mukava, vaikka saimmekin vettä niskaamme markkinoilla litran jos toisenkin. muuten nautimme auringosta, joimme kaffetta ja limua kahvilassa, söimme jätskiä, grillasimme, lapset polskuttelivat rantavedessä ja viihtyivät hyvin yhdessä... kuten aikuisetkin...tai no aikuiset ja aikuiset, mutta ne yli 18 vuotiaat, eli elo oli kaikin puolin auvoisaa (hanna tosin ärsyyntyi kerran minuun ja reettaan niin, että viskoi meitä kävyillä kymmenisen minuuttia...ja meillähän ei ollut totisesti lähes mitään tekemistä ärsytyskynnyksen ylittymisessä..). nyt odotamme oton kanssa sunnuntaita ja matkaa suomenniemelle. toivottavasti sää hellii meitä sielläkin.

tinttamarelli pääsi myöskin loman viettoon ja olen käynyt sitä päivittäin vilkaisemassa. "poni" käy aina mammaa tervehtimässä ja palaa sitten uuteen laumaansa tyytyväisen näköisenä. hyvä niin.

lavoldin pitsihihapaidan etu-, takakappale ja toinen pitsihiha alkaa olla pulkassa. ikäväkseni joudun huomaamaan, että tuhat muuta projektia alkaa tunkeutua pääkoppaani ja pelkään, että aloitan taas jotain tämän rinnalle...

nyt kutsuu liesi ja spaghettikattila.