..ja väsyttää. haaveilen saavani pari vapaapäivää elämästä ja pääsystä johonkin yksinäisyyteen, mutta turhaan. viikonloppu meni tallilla rampatessa..eestaas ja taastaas kun oli tallivuoro. tinttamarelli oli viihdyttänyt itseään järjestämällä johanille selkkauksen maastossa ja rymistänyt karjala takaisin-asenteella pystymetsään vailla rattia ja jarruja muiden jatkaessa kotia kohti. metsästä oli sitten kotiuduttu taluttamalla. jalka näyttää siis edelleen aika-ajoin turpealta, joten tänä aamuna soitin eläinlääkärille, että sopii tulla ultraamaan. huoleton on hevoseton. sunnuntaina olisi vielä ponin ensimmäiset alue-estehyppelöt, jotka nyt taitaa jäädä väliin.

kotonaoloajat on sitten kuluneet ruokaa laitellessa ja tapetteja poistellessa. ajattelin tehdä työn kunnolla ja ottaa kaik vanhat paprut pois..niitä onkin sitten neljä kerrosta. otto tosin on onnellinen kun sai piirtää koko makkarin takaseinän kokoisen merirosvolaivan (=paljon punaisia viivoja ja syheröitä) ja ruiskutella vettä ruiskupullolla vanhoihin tapetteihin. jonas puolestaan lähtee taas tänään reissuun ja me, jälkikasvuni ja minä, teemme ensi yöksi majan olkkariin ja nukumme siinä.

jenkkikassi on toista kahvaa vaille valmis...joo...ja vetskari puuttuu...että joskos sen sais kokoamista vaille valmiiks tän päivän aikana...jos näin on, lupaan huomenna kiinnittää vetskarin, kuvata laukun ja lähteä täti moonikana kylille.

siihen asti. moi.