..tai täällä se kai on svedsbergin pytty. nyt on jo toista tai oikeammin kohta kolmatta päivää kammottava migreeni. ei auta panodiilit (ja perversseimmille tiedoksi, että se on ruotsalaisten nimi panadolille) eikä cola light... hokasin muuten eilen raahauduttuani kauppaan juurikin sen jälkimmäisen hakuun että nyt on coca colalta myös uusi kofeiniton light-cola ja se maistui kyllä liki samalta kuin sisaruksensa. tosin riippuvuuteni cola-tuotteisiin johtuu juurikin cofeinista (en juo kahvia) että tuskimpa tätä paljon meille tulee hankittua. ellen sitten innostu vieroittamaan itseäni ja planttaamaan tavallista ja kofeinitonta.

viikonlopun neulesaldo on heikko. päämäärättömästi aloittelen kaikenlaista, kuten huovutettavaa pipaa ja saman moista kaulaliinaa...momentos, pannari pitää mennä poistamaan uunista...näyttipä herkulliselta vaikkei tässä tilassa juuri ruoka maistukkaan..niin palatakseni edelliseen, mitään valmiiksi asti ei siis ole saatu. ongin kuitenkin eilen ulos pesukoneesta huovutetun kassintekeleen, mutta siitä puuttuu vielä sangat ja neulahuovutus joten siitäkään ei kuvia ole tyrkyllä tällä haavaa. sen sijaan pyöräytimme oton kanssa äiteelle kaulakorun:

8425.jpg

sikalinjaa jatkaen tästä piti tulla polkagris-kaulanauha, mutta koska valkoinen väri muuttui vaalean punaiseksi tulikin tästä sitten vain gris-kaulanauha. tämän päivän olen aikonut pyhittää nalle puh-videolle ja neulonnalle. ei netissä notkumista ja broderausmallien imurointia sen paremmin kuin blogien lukemista tai kirjoitusta tämän jälkeen. vain rauhallinen puikkojen kilinä ja lampaanvillan tuoksu....niin ja hevonen pitäisi liikuttaa ja siivouskin olisi suotavaa ja pyykkivuori odottaa pesukonetta ja ja ja...