mämmäm-jääkiekkokullan mukanaan tuoman energiapläjäyksen siivittämänä päädyin päivittämään blogianikin...hävittömän pitkän tauon jälkeen...taas...noloa...

päivät ja yöt ovat kuluneet hetkittäin hyvinkin kaoottisissa tunnelmissa. luopumisen tuskaa ja riemua. vähän jokaisella. hetkittäin olen neulonut lähes maanisesti ja toisinaan sitten taas en. virittäydyin jopa ompelumoodiin ja surrurrur..berninani hyrräsi kerran jos toisenkin yön pimeinä tunteina.

ja sitten aikaansaannoksiin...

 makkarasukat ihtelle schoppelin zauberballista. nää on ihnat :O)

pipanen..oisko puotiin vikoiksi keriksi pyörimään jääneistä sublimen angoramerinosta. ohje siis garnstudiolta...jotain mä tässä kyllä taas säädin, mutta koska aikaa on tovi kulunut en kerrassaan muista mitä....

sitten wollmeisepipo nro 2. tämä pipo oli niin bueno, että päätin tehdä toisen samanmoisen ja kyllä kannatti. tästä pidän vähintäänkin yhtä paljon kuin versio ykkösestä. ohje on ..mmm..siitä kirjasta..tiedättehän...(lisään sen myöhemmin samoin kuin kulutuksenkin, sitten joskus).

sitten on vuorossa whisper cardigan IK:sta (rav.link.)

ja lankana artesanon hummingbird ja väri peacock. tästä tuli kaunis, tosin hieman...antava....pikkasen aluksi karsastin tuota kirjavuutta, mutta nyt kun siihen on tottunut, olen tyytyväinen. hihoja mulkkasin sen verran, että tein ne pussihihoiksi lepattavien sijaan.

ja koska minulla on vahvasti turkoosi-petrooli-kausi meneillään valitsin veeran/ 100%rain, still light-tunikan langaksi niinikään petroolin drops alpacan

helma ei muuten käytössä rullaannu...ja niskaan laitoin soman helmiäisnapin.

tämä on ollut TodellaPidettyVaate, niin pidetty että ajattelin tehdä toisen samanmoisen...tästäkin mallista.

aade lõngin vironvillasta tein puotiin mallihuivin, joka joskus sitten siirtynee omaan käyttöön. kiva tul.

pääsiäisenä käväisimme sveitsinmaalla sisareni pojan rippijuhlissa. menomatkalla meillä oli turkasen pitkä aika tapettavana lentojen välissä ja suuntasimme kärsät kohti jumboa, missä sattui parahultaisesti olemaan mm. pääsiäisaskartelupiste. miina halusi tehdä esa-serkulle tuliaiseksi tipun ja eikun puuhaan. lopputuleman piti, että minä tein ja tyttäreni komenteli päättäväisesti, mutta saatiin kuin saatiinkin ankka aikaiseksi.

tuo "helmimassa" oli hauska tuttavuus, josta tulemme (tulen) tekemään varmasti joskus jotain muutakin.

matkalla zurichista churiin ajoimme mennen tullen sauberin "formulatehtaan" ohi.

matka oli onnistunut. sää mitä parhain ja tein ipanoiden kanssa pieniä vaelluksia calanda-vuorelle eväsreppu selässä heiluen...oli muuten jo mansikoitakin :O)

migrossa puolestaan ihastuin tähän mansikkaan, joka minun oli pakko palata ostamaan.

nyt sitten odotan vaan kesää ja kotimaisia mansikoita, joiden päälle voi sirotella sokeria tästä kupposesta.

...niihin tulevan makuuhuoneen tapetteihin. tykästyin tähän ruskean tapetin pitsikuvioon värisilmäliikkeessä ja siitä se sitten lähti...

tuo ruskea tulee siis takaseinälle ja vieressä köllöttävä valkoinen muille seinille. lisävärinä ajattelin tuttua vaaleansinistä...toivottavasti huoneesta tulee livenä yhtä hyvä kuin mielikuvituksessani ;O).

sitten innostuin vetskarikukista

ja mopohan karkasi taas kerran käsistä niin, että vein osan jo jämsän liikkeeseen myytäväksikin.

ompelumaniani puolestaan käynnistyi tilkkupinostani ja ideastani tehdä miinalle pöllötyynyt..

ei tästä lintupariskunnasta voi sanoa muuta kuin että ei pöllömpiä :O)

sitten näin kangaskaupassa kaunista kangasta, joka suorastaan vaati muuttaa muotonsa miinan mekoksi.

kankaan leikkasin "vapaalla kädellä" ja tulos oli ihan kelvollinen sekä rinsessan että tekijän mielestä. yllättävää kyllä.

oton vanhat farkut puolestaan muotoutuivat yhdessä jemmakankaitteni kanssa miinan synttärihamoseksi.

päällimmäisestä pallokankaasta tehtiin aikoinaan kummitytölleni häihini mekko..aikaahan tästä tulee kuluneeksi heinäkuussa sen 10-vuotta, joten ei tuo härpäke ihan tuoretta ole ;O)

bileissä vaahtokarkit saivat koristeeksi päivänvarjoja

ja seurakseen mokkapaloja

ja marenkeja

ja jäätelölinnan, joka taisi jäädä kuvaamatta ennenkuin se katosi parempiin suihin...

niin ja viimeisenä linkkivinkki. löysin naapurin suotuisalla avustuksella brittikaupan, josta löysin rinsessalle kesätennarit ja halvalla. suosittelen.

ja nyt saunaan! sommoi!