tämä päivä alkoi jo persiillään. en ollut tietoinen kellojen siirtämisestä talviaikaan, joten seistä törötin maneesin ovella tuntia liian aikaisin ponini kanssa odottamassa vuoroani. sitten kun vihdoin kello tuli vartin yli yksi ja meidän treenivuoro, ei valmentaja mielestäni osoittanut riittävää kunnioitusta peliäni kohtaan, tokaisi vain (muka)hilpeästi "no mutta mikäs villieläin se sieltä tulee"?..puolustukseksi hänelle, että tinttamarelli oli taatusti ensimmäinen hänen näkemänsä suomenhevonen...mutta silti. hevoni puolestaan otti kritiikistä selvästi itseensä ja oli kuin rusakon ja helikopterin risteytys liki koko valmennuksen ajan. sitten seuraavaksi otti itseensä vakituinen treenarini, joka on ilmeisen mustasukkainen valmennettavistaan, joten kaaos päässäni oli valmis.

kotiin päästyäni tekaisin tupsut kaulaliinaan, jonka sittemmin totesin kadonneeksi. sätittyäni kummatkin talon miesväestä kaulaliinani tuhoamisesta tai kätkemisestä painuin saunaan rauhoittamaan hermojani, söin tortillan iltapalaksi ja kilkuttelin vähän mystery shawlia.

blogilistalla notkuessani. löysin satunnaisista silmukoista tämän hömpänpömppä What kind of knitting needles are you?-puikkotestin, jonka (tietenkin) tein:

You are interchangeable.
Fun, free, and into everything, you've got every eventuality covered and every opportunity just has to be taken. Every fiber is wonderful, and every day is a new beginning. You are good at so many things, it's amazing, but you can easily lose your place and forget to show up. They have row counters for people like you!

juu juu. fun ja free ja v...ut (anteeksi sanavalintani)...otto on onneksi jo nukkumassa...toivottavasti edes kohta "jokainen päivä on uusi alku" pitää paikkansa, en meinaan millään viitsisi ryvettää enää itseäni...ja sen huivin olisi syytä löytyä.

taidanpa tästä mennä kerimään lisää lankaa mystery shawliin. huomenna kun saa nukkua melkein oikeesti tunnin pitempään ;o).