tämä talvi on ollut varmasti tautisin talvi naismuistiin. jollei tihu ja/tai tuho ole olleet kipeänä olen ollut sitä itse. hyvänä puolena asiassa on ollut se, että on tullut tehtyä paikallaanolohommia eli käsitöitä. huonona taas se, että kaikki muu onkin sitten jäänyt jollei tekemättä niin ainakin retuperälle ja se on aiheuttanut puolestaan ahdistusta ja päänsärkyä. näin valon lisääntyessä tuntuu ihan siltä että tämä matalalento muuttuisi nousukiidoksi ja tämä on hyvä.

eräänä tautiviikkona ompelimme (l. ompelin) tihun kanssa kässäpussit. kumpikin sai valita kankaat jemmapaloista ja lisäksi tarvittavan rekvisiitan. pikkumakkaran pussi ei kyllä ole mikään kässäpussi vaan aarteiden säilytys ja kuljetuspussi. aarteiksi taas luetaan kaikki sälä mitä pussissa kullakin hetkellä sattuu olemaan.

vaaleanpunaista ja kukkaa, kuten arvata saattoi. lisäksi narujen päissä killuu helmiä. rinsessa on tyytyväinen.

äidin pussista tuli eläimellinen

kankaan olen tilannut ööö...jostain nettiputiikista, nuo maatuskahelmet on muistaakseni esteriinasta ja pampulanauha jojensuun taitokorttelin jostain myymälästä.

samaisella viikolla askartelimme myös kukkia

yhden taakse sain jo ommeltua hakaneulan, joten kukkasta voi käyttää rintarossina. näihin näin jossain ohjeenkin, vaan en kuollaksenikaan muista missä. lyhyesti sanottuna kankaasta leikattiin pyörylöitä joiden reunat sulatettiin sytkärillä ja sitten ne pyörylät pantiin päällekkäin ja kiinnitettiin toisiinsa.

itse tein miinalle jokon mainiolla ohjeella lina-pipon sublimen cashmerino merino woolista

kulutus lisättäneen taas myöhemmin.

ja jottei vaatehyllyn korissa vaan olisi liian vähän päähineitä, ihastuin pikku-stikkarin blogissa tähän elsa-pipaseen ja toivoin saavani samanmoisen jossa olisi lisänä joku eläin. ja tässä hän nyt on

toveri-sammakko on heittänyt vauhdissa selälleen ;O). rinsessa on erittäin tyytyväinen päähineeseensä. kiitos!

sitten askartelimme myös helmiä, joista tässä osa...

eli itselleni tarkoitetut yksilöt. rinsessa on vienyt omiin kätköihinsä (eli luultavimmin kässäpussiin) omansa, joten en löytänyt niitä tällä haavaa kuvattavaksi.

ensi viikon olenkin sitten etelänmatkallani, eli suuntaan kohti ypäjää ja oripäiviä pitämään rauno-miästä kaviosta ;O). luppoajalla onkin sitten mukava neuloa kaikenmoista, joten siirrynkin tästä ravelryn ihanaan maailmaan etsimään virikkeitä ensi viikolle. sommoi!