snyltäni saapui ensimmäinen paketti. olo oli kuin aattoiltana kun avasin pakettia ja nämä sieltä paljastuivat.

oli wendyn valkoista lankaa, ihanaista torikan lampolan villalankaa, jonka törppö menin värjäämään. se ois oikeesti ollu hienompi tollee naturellina ku se on nii upeeta, muttakun paketissa oli myös koolaideja nii multa karkas mopo ihan käsistä :O). valkoinen usva-tee on jo liki juotu, saippua päätyi näin ensialkuun rekvisiitaksi wc:n hyllylle ja otto pölli hämäriheijastimen reppuunsa. nuo kaksi muuta killuvat syystakin hupusta. siis ISOKIITOS! en malta odottaa jatkoa...

värjäyksestä innostuneena vetäisin noi wendyt liloiksi ja kerät herättivät minussa suurta ihastusta. näistä teen seuraavat sukat....tai sitten lapaset..

nämä sukkaset tein kesähelteillä. lankana on schoppelin admiral joka on makuuni ehkä hieman ohkoista mutta ihan buenot näistä neulottuna tulivat.

mallina puolestaan on embossed leaves (rav.link.)

käväisin tässä päivänä muutamana eurokankaassa. palalaarista tarrasi käteen valkoinen rimpsukangas joka oitis silmissäni muuttui torkkupeitoksi. peittoon piti saada fleecevuori ja koska tiesin tokmannin hyllyssä olevan fleecepeittoja neljällä eurolla painelin siinne. viereisessä lankahyllyssä oli taas pampulalankaa (luulin jo että suomi on neulonut ja virkannut itsensä turvoksiin tästä langasta) ja koska minut on kutsuttu lauantaina 4-vee synttäreille poimin koriini keräsen ja virkkasin päivänsankarille rinsessahuivin (kulutus tasan kerän verran eli 100g).

peitto ei ole oikein edukseen kuvassa. se olis selkeesti pitänyt viikata rimpsut vaakatasoon soffan selkänojalle, mutta tykkään siitä kovin. armas mieheni käänteli sitä aikansa käsissään, pyöritteli silmiään ja laski sen takaisin että uskon hänenkin ihastuneen siihen hirmuisesti ???

miina sai pyhäpipan ja lapaset. jälkimmäisten malli on ilun oivasta neulekirjasta (rav.link.) jonka tilasin innosta puhkuen jo ennakkoon. todelliset prinsessalapaset todelliselle prinsessalle.

päähine puolestaan on aviatrix (rav.link.) johon lisäsin kukkasomisteen. tuolin selkänojalla oleva kangas taas on eurokankaan löytöjä josta ajatuksissa minulla on ommella a-linjainen liivimekko. semmonen simppeli sellainen.

sisäinen pikku balleriinani pisti minut liittymään myös tähän

BLOGINAPPI

olenhan tunnetusti notkea ja ennen muuta siro ja elegantti... :Oo

ensi kerralla kerron potrien (positiiviset tätiratsastajat) huimasta (?) seikkailusta itärajalla...ilman hevosia tällä kertaa...