eli onkohan tämän hamsterikuukausi nyt ihan täysin oikein ymmärretty? tässä se, mitä jonaksen kassista paljastui suomi-ranska-suomi-reissultaan. niin ja suklaata tuliaisiksi ihanalle (?) vaimolle (huom! ei neulelehtiä!). valitettavasti suklaa ei kerjennyt elää dokumentoitavaksi asti...sydänlaatikko saattaisi kyllä vielä jostain löytyä...

36114.jpg

muistan kyllä hämärästi tilanneeni nämä, joskus kauan kauan sitten. tai no, ainakin ennen helmikuuta ;O). 7 veljestä on siis yhteensä 500 g, mutta ne saavat nyt odottaa hamsterikuukauden loppumista ennen kuin pääsevät kool aid-kylpyyn ja hahtuvista pitäisi tulla ainakin maha-asukille nukkupussi ens syksyn viileisiin säihin ja sitten niitä kippurakärkitossuja...vaikkapa pukinkonttiin. parempi aloittaa ajoissa, ettei sitten tule hoppu viime metreillä.

otto on nyt vuorostaan toipilaana, mikä edesauttoi lehtijakun etenemistä. istuimme liki koko eilisen päivän ripo rinnan sohvalla. tai otto makasi ja minä vaihtelin välillä lakanoita sen alle, välillä kannoin lisää peittoja, juotavaa, syötävää ja mittailin kuumetta. enää takista puuttuvat resorit ja se yhdistäminen, mistä jälkimmäinen ei liene kovin helppo operaatio. sen verran koukeroisilta reunat näyttävät.

asiasta sadanteen, eli valmistaloihin. onko kenelläkään tietoa ketkä muut talotoimittajat valmistavat muuttovalmiita taloja kuin älvsbyhus, design-talo ja vaajatalo? entä löytyykö kokemuksia? tässä pitäisi tehdä tutkivaa journalismia siitä, kannattaako tämän keikan jälkeen ajatella a) valmiin talon ostoa b) talopakettia. hesarin hinnat tuntuvat ainakin niin suolaisilta, kun talojen ei tarvi olla kummoisiakaan, niin pyynti alkaa jo kolmosella, että parempi perehtyä noitten valmistalotoimittajienkin tarjontaan.