niin tämäkin pääsiäinen vierähti, ja jos en muuta saanut marilynini kanssa aikaiseksi kuin neulomis-purkamis-neulomis-session, niin ainakin pääteltyä muutamia nurkassa lojuvia töitä.

3039.jpg

tässä jo jokunen aika sitten valmistunut fifi colinetten mohairista. tehty puikoilla 8 tai jotain. ihan vaan vertailuksi alla olevaan...

3040.jpg

tässä puolestaan fifi ohuemmasta garnstudion vivaldista joka pääsee anopin äitienpäiväpakettiin (uskon ja toivon edelleen että anoppi ei bloggaile...)

3032.jpg

fifien lisäksi sain tasattua hapsut tästä tikapuulankahuivista, jota olisi tarkoitus käyttää hääjuhlissa toukokuussa (kun vaan vielä saisi mahdutettua itsensä kaapissa roikkuvaan klänningiin...että terveisiä vaan pääsiäispupulle joka toi niitä mignonmunia...).

3033.jpg

tämä keväthuivi valmistui jo joskus ennen joulua, mutta nyt sain vihdoinkin pääteltyä langanpäät. huivi on tehty muistaakseni tangosta ja jostain tuntemattomasta mohairjämäkerästä josta tein joskus itselleni puseron.

3035.jpg

niinikään saivat kyytiä pannulapun langanpäät. lanka on pussilankaa novitalta joskus 90-luvun puolivälin tietämiltä. alunalkaen siitä piti tulla pusero, mutta loppujen lopuksi se päätyi tyynynpäällisiksi ja pannulapuiksi.

3036.jpg

ja viimeisenä modan baskeriohjetta soveltaen tehty "pipa" (osoittautui valmistuttuaan hieman jäykänjyhkeäksi baskeriksi). lankana kaksinkertaiset merinowool ja funny. tämä työ oli se, jota ei pitänyt aloittaa ennenkuin marilyn on valmis...ja koska en milloinkaan ole ollut kovin kurinalainen, tein sen ikäänkuin itseltäni salaa ;o).

vielä tuolla tuolilla odottaa muutama työ päättelyä tai pikkufiksausta, mutta pääsimpä muutamasta ilkeästä langanpäästä eroon ja käyttämään tuotosta.