tässä sitä taas notkutaan, vaikka olisi tuhat ja yksi tärkeämpääkin tehtävää. kuten esimerkiksi mielenkiintoinen tiskikoneen tyhjennys tai innostava imurointi... pahaista blogia lukiessani bongasin What Superheroine Are You?"-testin .Ja sitten saanenkin esitellä itseni:

catwoman.jpg

You Are Catwoman

"Life's a bitch. Now so am I."

vaatekaappinihan tunnetusti koostuu vain nahasta ja lateksista...hah hah haa...

kävimme tänään keskustassa ja mun oli ihan pakko mennä tarkistamaan kylän ainoan lankakaupan syystarjonta. vaatimatonhan se oli, mutta mukaan tarttui kuitenkin vaaleanpunainen alekerä sirdarin "mikähänsenniminytolikaan"-lankaa, joka tulee päätymään pipoksi ja kerä... jaha...tää on tää dementia vissiin (dementoitunut kissanainen...ha ha haaa) no tarkoitan sitä mohairlankaa josta uusimmassa modassa oli tehty kietaisutakit naiselle ja lapselle. sellaista kirjavaa.....selvensikö yhtään asiaa??? nappaan kerän mukaan seuraavan kerran blogeillessani..ok?

nyt olisi aika laittaa juniori vaatteisiin (ei vieläkään kesän jäljiltä suostu pitämään vaatteita sisällä) ja lähteä hamnrockiin. jonas onkin jo siellä parkkipoikana, motala hissar kun on yksi sponsoreista ja sen työntekijät talkooapuna tapahtumassa. rock on avoin kaikille, mutta suunnattu erityisesti liikuntarajoitteisille. jopa ravintolateltta on rakennettu pyörätuoleja ajatellen. hyvä juttu sanon ma.