toi minulle tuliaisiksi (johan niitä viikon vinguinkin ;O) uusimman simply knitting-lehden. olen ostanut muutaman ko. lehden suomesta ja jollain tapaa mieltynyt julkaisuun, vaikka törkeän paljon mainoksia lehti onkin syönyt. nyt kylkiäisenä tuli nuppineuloja ja rowanin lehdykkä, jossa on muutama laukun, huivin, tyynyt yms. malli. olisi kylässä kuulemma ollut oikea käsityöliikekin, mutta se oli kuulemma moottoritien varressa joten jonas päätti säästää taksirahat. ens viikolla los eingineros lähtee saksaan ja hollantiin, eli annoin armon käydä oikeudesta, sillä odotan lahjuksia myös tulevalta reissulta.

lehdestä itsestään löysin pari hauskaa nettisivua www.castoff.info . ko. sivustolta löytyy mm. neulottu tupakka ja on siellä yks "peeniskin" (oho! nyt tais tulla ryntäys sivustolle). siellä on myytävänä myös tautisen ihania (millainen on tautisen ihana???) lankoja sellaisille, joilla on törkeästi ylimääräistä rahaa. eivät meinaan ole halpoja.

männävuosien muotia on tiirailtavissa sivuilta www.yesterknits.com . sivulla muutamia ilmaismallejakin.

sitten vielä www.hipknits.co.uk , jossa voi niinikään käydä pällistelemässä, jotta mihin sen seuraavan tilin hukkaisi.

nyt lähdemme hakemaan polkuauto ja rakettia, jotka tuttavamme lapsenlapset ystävällisinä lahjoittivat otolle. toivottavasti raketti mahtuu oton huoneeseen....