..ja räkä.

on mukavan leppoinen ilta (lue yö) mies ja lapset nukkuu ja kerrankin mua ei väsytä. oivallinen tilaisuus siirtää valokuvat koneelle ja blogittaa...mutta ei. satelliittia ei löydy kerrassaan mistään. ei siis m-i-s-t-ä-ä-n. mä olen kyllä takuuvarmana nähnyt sen "jossain", mutta en muista missä vaikka kuinka pinnistäisin. ja vaikka pahvilaatikot alkavat huveta tästä huussollista, ei mikään asia ole helposti löydettävissä. kuivahiivan löytymiseen meni vain viitisen minuuttia, mutta etsin monitoimikoneen kulhonpitonuppia (ompas taas loogisesti selitetty) varttitunnin, jonka jälkeen alustin pizzataikinan käsin.

huomenna jonas kera ystävättäreni miehen laittavat entisentakkahuoneennykyisenmakkarin ja olkkarin väliin parioven (ihana :Ox). nyt kun siinä on vaan aukko. sitten miinan huoneeseen yksi vuota tapettia ja tuulikaappiin kuutisen sellaista. sitten tämä kioski alkaakin olla valmiina...makkarikin kyllä pitäisi tapetoida. itse tapetitkin on jo hankittuna, mutta jätetään suosiolla joulun jälkeen. pukki kun on tilannut yhtä ja toista ja jouluaskartelut on kans vielä aivan vaiheessa.

rinsessa sai muuten tänään ensimmäisen hampaansa.

neulerintamalla hiljaista. pukinkonttijuttu puikoilla, mutta siitä pitänee olla vaiti, sillä saaja saattanee lukea blogiani.

kerta asia ei tästä mihinkään etene, taidan painua petille. tsau!