tämä on ollut ehkä tautisin talvenalku ikinä. on kuumetta, mahatautia, kuumetta, silmätulehdusta, kuumetta, räkätautia, kuumetta, yskää ja monta muutakin kolotusta ja kremppaa...koko orkesterilla. se hyvä puoli sairastuvan hoitajana kyllä on, että potilaiden ollessa kipeinä (l. melko rauhallisesti yhdessä paikassa aiheuttamatta suurempaa sotkua, ellei oksennusta lasketa sotkuksi) on käsitöitten saralla saatu aikas paljon aikaiseksi. koska kohta alkaa tv:stä mentalist ja pakastimessa odottaa purkillinen ben&jerrysiä (vain minua varten, nam) raportoin vain sytyck-neuleestani.

aiheeksi sain siis kirjoneuleen ja hetken maailma pyöri silmissäni kuin paremmallakin ballerinalla. sitten vaiheeseen b, eli suunnitteluun (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty). ihastuin käsityö-lehdessä olleeseen fasset-neuleeseen kovin, mutta rajani tuntien koko paidallinen kirjoneuletta oli minulle liikaa. sitten keksin haluta reilun kokoisen liivin jossa olisi etumuksessa tuota kirjoneuletta ja tällainen siitä tuli.

 

tämä valmistui ja oli mukanakin marraskuun messuilla tampereella (langanpäät siististi sullottuna sisäpuolelle).

kuvia on useempi kappale vain siitä syystä, että kerrankin on jotain mitä kuvata. olen meinaan hitusen ylpeä saavutuksestani.

kaikissa kuvissa vaate on siis sekä päättelemättä että prässäämättä, mutta valmis kuitenkin. alle mahtuu tuhti poolo ja kaulaan voi kiertää huivin niin tarkenee kyllä kevätauringossa. sisätiloissa vaatteen alle t-paita ja leggingsit ja avot. taas mentiin :O).

neuloessa muistin, miksi olen kartellut kirjoneuletta (muutenkin kuin niiden kiristävien langanjuoksujen takia). silmäni eivät meinaan kestä tätä. sama juttu kuin virkkauksenkin kanssa. jos on jotain mitä pitää koko ajan tuijottaa, niin tulee armoton päänsärky. toisaalta taas siitä tuli omasta mielestäni aikas sievä, joten ei ehkä kuitenkaan jää lajinsa viimeiseksi.

nyt töllön ääreen. seuraavalla kerralla olisi luvassa käsitöitä, askartelua ja lahjuksia :O)...