tässä oton jo kauan sitten tilaama, mutta ei niin kovin kauan sitten valmistunut (tänä aamuna sain itsestäni aikaiseksi kasata tuotoksen) samos-paita tai merimiespaita kuten jannu sitä itse kutsuu (huom! merimieshenkiset, yhteensopivat kalsarit).

442394.jpg

muutama perin harmillinen reikä tuli silmukoita poimiessa kaula-asukkoon (onko jollain tähän jotain konstia???) mutta eipä nuo näytä tahtia haittaavan. lankana siis samos, kulutus 373 g ja malli omast pääst. oiskohan tää se mun project spectrum-työ? eikö turkoosi ole sinisen sävy...ja tarvittaessa vihreän???

sitten ihastuin knittyn calorimetryyn. ja koska olen laiska ja menen sieltä mistä aita on matalin, aikani kuvaa mulkoiltuani tein tämän. silmukkamäärä ja kavennukset ovat taas omast pääst ku en jaksanu ruveta sitä ohjetta tulkkaamaan. hyvä tuli.

442392.jpg

lankana tuo ah niin ihanainen ulkomaanelävä. jouluyllärivaihdosta kuoriutunut patons´in namulanka. kiitos vielä kerran saija. kulutus oli 39 g. vielä on siis kolme täyttä ja yksi nyssäkkä, josta voisin tehdä vaikka pikku-miinalle (kuusi hammasta) jotakin... 

se tällä erää. seuraavaksi pitää ratkaista, otanko riehumalla hikeä ja teen itselleni neuleen kummituslapsen rippijuhliin (lapsen?? johan tuo on viistoist´) vai tyydynkö kilkuttelemaan miinan samostakkia....