...eli heti alko kauheet sijaistoiminnot. Blogi on päivitettävä heti. koko ajan on kaamee jano, että pitää olla vettä ryystämässä. Vähän pääyä jomottaa että cola lightiäkin pitää siemaista, tuotteita valokuvata ja neuloa. Onhan nuo Tampereen messut hyvä (teko)syy painua aina vaan puikkojen luokse. Kaupalla on siellä ständi yhdessä puuhevosia valmistavan ystävättäreni kanssa, että tervetuloa vaan blogini lukijat (jos teitä on :O| ?) vaan tervehtimään.

Messuille on valmistunut 480g pipoja

1024551.jpg

Lankana Sublimen Baby cashmere merino silk ja tuo vihreä on Sirdarin Baby bamboosta.

ja yhdet mallisukat Lanetista, painoa 36g

1024554.jpg

Onhan noita kaikenmoisia tuolla olohuoneen pöydällä päättelemättä ja koristelematta....

Sain myös omaan päähän omasta päästä aikaiseksi pipasen kun alko jo korvia kylmittää...kulutus 33g, ornaghi filatin cashmiriako toi lanka nyt oli...mmm..

1024560.jpg

Pipomallikin on omatekemä, eli Otto.

Eilen kävi myös Raunolla tunnistaja ja paperiin piti rustata nyt sitten kolme nimeä. Megakiitos kaikille hyvistä ehdotuksista! Ensimmäinen vaihtoehto on Rolls-Royce (on se vaa reteetä sanoo autoja palvovalle isännälle, että mä meen ottaan rollssin tallista, tai kaverille joka pyytää illalla käymään...siis sitten kun lapset on niin vanhoja että mää pääsen johonkin käymään...et joo mä tuun, mut pesen ensin rollssin...hih). Hippoksen kanta vaan noihin tuotemerkkeihin on ollut kovin kielteinen, joten luulen että toi ei mene läpi. Toisena on siis Radamez, blogiehdotus Aida-oopperan Radamesista muunneltuna ja kolmantena Rosenholz. Noi vikat Z:tat tulee Ranen isän nimestä Rosentanz.....ja koska nomen est omen, eli nimi on enne ei ole suotavaa että Rauno-Radamesille kävisi kuten kaimalleen, eli kuolisi....ehkä s:n vaihto z:ksi on siis tässäkin mielessä perusteltua.

Ja lopuksi Oton ja mun värkkäämä kukkanen.

1024581.jpg

Se on MOI!