lehmä saa näköjään odottaa kesää edelleen, sillä menin hierojalle oikeana päivänä, oikeaan kellonaikaan mutta  väärällä viikolla. otti päästä ja ottaa edelleen...tästä itselleni suuresti suivaantuneena sain mitä ilmeisimmin provosoitua itselleni taas kerran nuo hiivatin rytmihäiriöt. tarvitaan varmaan taas että hevoni tintti vetää "katon kautta ympäri" (kuten edelliskerralla) ennen kuin tuo pumppuni jytäys palautuu ennalleen...saakelin saakeli. ei tässä muuta kun se, että iltaisin on vähän vaikea saada unen päästä kiinni kun about joka viides lyönti jää välistä. neulerintamalla olen miehekkäästi väkertänyt rogueni kimpussa ja päässyt hupun puoleen väliin asti. toivottavasti yhtä miehekkäästi jatkan myös takin viimeistelyä...ennen suomessa asuessani vein tekeleeni aina äidille kyläilemään ja hain ne valmiiksi pääteltyinä ja kasattuina takaisin muutaman viikon kuluttua. nyt sitten pitäisi opetella ottamaan lusikka kauniiseen käteen ja saattamaan itse neuleet käyttökuntoon..ahdistavaa, minä inhoan sitä puuhaa.

no asiasta sadanteen. sain kristiinalta kirjameemin...siis tässä neljä kysymystä:

kotonasi olevien kirjojen määrä varmaan sellaiset 100+. vaikken muuten olekkaan kovin viehättynyt jörn donnerista, allekirjoitan hänen sanansa "lukeminen kannattaa aina". se hamsteri minussa sitten jemmaa ne kirjat kirjahyllyyn/ hyllyihin, eli niillä on tapana lisääntyä.

viimeisin ostamasi kirja arto paasilinnan hirnuvan maailmanlopun ostin h:ki-vantaan lentokentältä odottaessani jatkolentoa tänne sveamammalandiaan viime maanantaina ja kotiin tultua odotti postilaatikossa knit happens, eli kumpi lasketaan viimeiseksi?

viimeisin lukemasi kirja eilen illalla sain loppuun patricia cornwell´in ensimmäisen post mortem. kirja on toisella kierroksella ja kaikki em. kirjailijan teokset (tietämäni sellaiset) löytyy omasta kirjahyllystä.

viisi kirjaa, jotka luet aina uudelleen ja ovat tehneet sinuun vaikutuksen no luen aika paljon kirjoja uudelleen siitä syystä, että täällä suomenkieliset kirjat ovat vähän nihkeästi saatavilla ja ruotsinkieli tuntuu kovin työläältä. mutta viisi jotka ovat tehneet vaikutuksen...mmm..dan brownin da vinci-koodi oli mielenkiintoinen ja herätti/ herättää keskustelua. torey hayden kirjoittaa mielestäni koskettavia teoksia (mm. nukkelapsi, auringonkukkametsä), samoin pidän jean m. untinen-auell´in kirjoista (luolakarhun klaani, hevosten laakso, luolien suojatit yms.)antoine de saint-expéryn pikku prinssi on hellyttävä ja sitä tulee luettua myös otolle (kuten miina ja manu-kirjaset, jotka varmaan osaan jo ulkoa). heli laaksosen runokirjat piristävät ja tietenkin patricia cornwellin tuotanto....tässä taisi tulla enemmän kirjailijoita kuin näiden teosten koskettavuutta...no niin tai näin. näitä minä luen.

seuraavaksi laitan meemin eteenpäin neulovalle ystävälleni riikalle.

nyt katsomaan euroviisuja. adios.