en millään keksi mitään järkevää otsikkoa, joten olkoon. jonas palasi yön pimeinä tunteina retkiltään ja makaa nyt riporinnan rinsessan kanssa ja otto leikkii pikkulegoilla. jos siis olen nopsa, kerkeän kirjoittamaan hiukan.

pipakirjan innoittamana valmistui tämä päähine miinalle. lankana mandarin petit. kulutus reilusti alle 50g. idea löytyi siis pipakirjasta, mutta silmukat, kavennukset ym. on omasta päästä.

114880.jpg

eilen illalla kun sain lapsoset unten maille, tein miinalle myös nämä unisukat mohairlangasta. kulutus runsaat 7g. tulipa kamalan epätasaista jälkeä...

115418.jpg

eilen jäi myös esittelemättä lehtikioskilöytö, joka sisältää ainakin yhden toteuttamisen arvoisen neuletakin ja frida kahlo-nuken.

114878.jpg

tässä myös vauvataminelaatikosta löytämäni kesähaalari mandarin petitistä:

114879.jpg

kesken onkin sitten melko läjä asioita. vihreä palmikkoneule lähtee mukaan suomeen. on tosin edennyt jo muutamalla sentillä. valkoisesta liivistä puuttuu puolet toisesta etukappaleesta ja kaulus. miinan huovutettava mekko ei ole edennyt näillä helteillä milliäkään ja lisäksi aloitin virkkaamaan kassia. yksi on tietokonetyö, yksi autotyö, yksi tv:n kattomistyö (jää tässä perheessä ikävä kyllä hieman vähemmälle...). eilen illalla nautiskelin (taas) myös saapuneista kirjoista ja päätinkin ottaa mukaan tuon "tähtipuserokirjan"...mutta vielähän sitä päättämättömänä kerkeää muutta mielensä vielä muutaman kerran. laiva kun lähtee vasta huomenillalla. sitäpaitsi jos olisi järkevä, ei survoisi jo ennestään täpötäyteen autoon yhtään ylimääräistä kirjaa, vaikka sitä olisi kuinka mukava selailla.

blogini hiljenee siis kuukaudeksi...siihen asti, OIKEIN LÄMMINTÄ JA MANSIKKAISTA KESÄÄ KAIKILLE!