..joskaan peuroja ja gaselleja ei ole näkynyt. yks lapinkulta (lapinkoira) vaan.

matka sujui hyvin. viikkarin buffet tosin oli minunlaiselleni hieman niukanlainen, mutta kyllähän siinä nälkä lähti. toivon ja odotan aina runsasta salaattipöytää ja hedelmällistä jälkkärisellaista. pääruoka-asiat voisi minun puolestani vaikka jättää tarjoilematta. otto heräili yöllä giljoona kertaa kysyäkseen "äiti. onko nyt aamu?", "äiti, joko ollaan suomessa?", "äiti, koska sitten on aamu?" hooh...nyt istun tässä silmät ristissä ja odotan iltaa, saunaa ja unille pääsyä. onneksi on mummu ja pappa viihdyttämässä otto-oravaa.

matkalla poikkesimme katjan (katjan kutimet, linkkiä en valitettavasti lisää johtuen tästä hiton hitaasta koneesta...) mainitsemassa harju oy:n jämäkangasparatiisissa ja ostin iiiiisoooon säkin kangaspaloja (5 eukkoa), joista aikomuksenani on kursia kokoon pari imetyspaitaa ja jotain otolle ja maha-asukille.

sitten syötyäni mahani pinkeeksi isäni paistamia silakoita painelin tarkistamaan kotikyläni lankatarjonnan ja kenkäkaupan. löytötexistä ostin kerän karkki7-veljestä (5,30) ja kolme valkoista malibua (4,95/kpl), 200 g fazerin pähkinärouhesuklaata, sekä otolle miina ja manu-kirjan. kuvia saaliistani tulee blogiini palattuamme...tosin tosta suklaasta ei ehkä ole kun muisto jäljellä....vähän tässä jäi kaihertamaan hyllyyn jääneet samokset, joten saatan vielä poiketa putiikkiin tutkittuani huomenissa ensin kylämme IhanOikeanLankakaupan tarjonnan.

niin ja vielä tuosta edellisessä postauksessa mainitsemastani tosi mielenkiintoisesta tuttavuudesta...susi lampaan vaatteissa, sanon ma. kutoessa lanka oli todella muovista ja edes langan pörröosuudet eivät onnistuneet pelastamaan tunnelmaa. tein siitä suorakaiteen, josta tulee kummitytölleni bileveska. mitään päälle pantavaa ei langasta todellakaan saa aikaiseksi. yök.