kiitos kaikille kommentoijille :O). äitee on yhtä hymyä.

norrköpingin "reissu" sujui hyvin (no jaa, mitä nyt istukka oli vähän tiukassa ja sitä irtirepiessä lähti matkaan koko kohtu, jota sitten paukutettiin takaisin jollain lastalla...tai ainakin mieleeni äänestä tuli se kun paistia mätkii puulastalla...hih...) kotiinviemisinä reissusta on siis tämä:

84006.jpg

rinsessan strategiset mitat: 49 cm ja 3.420 kg.

sainhan sitä tehtyä myös tämän...vähän vaatimattomampi tuotos...

84007.jpg

huomatkaa pipon lisäksi unettomuudesta johtuvat mustat silmänaluset ja herpertti, joka pukkaa aina sillointällöin komistamaan naamatauluani. pipan malli on suuresta käsityölehdestä hieman soveltaen ja lankana mandarin fiesta.

nämä lehdet tulivat ennen sairaalareissua phildarilta..halavalla... varsinkin vauva/lapsilehdessä on kerrassaan herttaisia malleja.

84011.jpg

eilen piti käydä pikapikaa hakemassa rinsessalle pari oikean kokoista ja naisellista vaatekappaletta. reissulta haaviin jäivät myös nämä..

84012.jpg

pomponista jotain tulokkaalle, fiesta meni pipaan (lanka loppui sairaalassa valitettavasti kesken ja piti ostaa uusi kerä muutamaa hassua kerrosta varten..tylsää). ruskeankukertavasta teen tinttamarellin "hoitotätille" huivin ja lingarnista itseleni "jotain". tuo puikko on huivien kiinnittämistä varten, mutta ajattelin maalata sen ensin...

nyt karjuu miesväki iltapalaa...ja kohta perheemme sukupuolista jakaumaa tasapainottamaan tullut rinsessakin, että se on moi!