...alkaa olla nuo otsikot tasoa "tosi huono".

tulin juuri tallilta ja en voi kuin kyseenalaistaa pelini aivokapasiteetin...tai oikeammin sen puutteen. ratsastelin kentällä muina naisina kun poliisihelikopteri alkoi lennellä ilmassa. siinä se pyöri ja pyöri ja meni pois palatakseen jälleen takaisin. hieman korkeammalla ja taas hieman matalammalla. koska ei tullut noutamaan minua, mitä ilmeisimmin on taas joku pinkaissut pakoon vadstenan vankimielisairaalasta tai jotain..niin palatakseni hevoseeni. siinä tuo mennä lonti kuin olisi tuiki taivaallista että kymmenen metriä korkeammalla pörrää moinen härveli. no mikäs siinä. olin tyytyväinen ja jatkoin ponin kelkkomista. sitten lähdin lopuksi kävelemään metsään ja mitäs sitten. sinisten tuolien kohdalla tinttamarelli teki täysstopin. mulkoili ja puhisi penkkejä (jotka ovat siis olleet paikallaan niin kauan kuin minä muistan). siinä otti suomalainen juntti mittaa toisesta samanlaisesta ja kului tovi jos toinenkin. aina kun vaadin sitä ohittamaan penkin se ponkaisi ilmaan suorilta jaloilta ja teki 180 asteen käännöksen. minä käänsin takaisin ja tintti teki saman uudelleen. ääliö. noin kymmenen minuutin teutaroinnin jälkeen kapusin alas satulasta ja talutin penkkien ohi ja könysin takaisin kyytiin. yleensä en tule alas selästä vaikka mikä olisi, johtuen pitkälti siitä että olen laiska ja toiseksi siitä että selässä tunnen oloni turvallisemmaksi, mutta nyt oli pakko nöyrtyä. koko metsäretken hevoni oli kuin se ilmassa lentävä helikopteri ja mennä törisi pitkin vatukoita....hohhoijaa.

ja mitä silmämuniin taas tulee, olen puuhastellut moisen parissa melkein koko päivän, mutta aiheeseen palaan vasta "munapussin" valmistuttua.

neulerintamalla on puolestaan kovin hiljaista. valkoinen neuletakki etenee. vielä olisi sitä ensimmäistä hihaa muutama sentti jäljellä..voi tylsyys...

ja saapuihan se moda vihdoin meidänkin postilaatikkoon. hyvä etten halannut postinkantajaa.. tällä kertaa siinä oli useampikin toteuttamisen arvoinen malli ja pyhä päätökseni olla ostamatta lisää lankoja ennen kuin vanhat on tuhottu alkaa pahasti horjua.

nyt taitaa olla aika mennä pelastamaan isä pojaltaan...tai päin vastoin. palaamisiin.