helinätä helskettä...

tehty on kortteja...

302016.jpg

ja joululootia...

302017.jpg

otettu vastaan lahjuksia...

302024.jpg

(älkää erehtykö luulemaan, että joulupaketteja ennen aikojaan availisin. tuli vaan taas kerran täytettyä 21...)

ja tehty lahjuksia. kuvaa ei ole, eikä tule, sillä tekele matkasi korvatunturille aamukoneella. lankaa kului rapiat neljä ainoa ja malli oli fifi. kyseessä poncho ja toivon, että lahjan saajalla olisi kiirusta näin joulun alla, ettei kovin blogeissa kerkeäisi notkumaan.

muuttokuormasta on bongattu jonaksen käyttämättömiä villasukkia. alkuperä tuntematon, mutta malli on valitettavasti epäsopiva rimppakinttuiselle siipalleni, joten sukat joutuivat kirpputorilaatikkoon.

302023.jpg

asiasta sadanteen. aamu alkoi pikku härdellin merkeissä. insinööri innostui siivoamaan, otti käteensä keskuspölynimurin ja suunnisti "minun" huoneeseeni (virhe!). hetken kuluttua hän totesi kuulleensa vaan suih ja "jonkun sinisen" vilahtaneen suuttimesta sisään. totesimme, että tuo "jokin sininen" on keskuspölynimurin röörissä seinän sisässä ja kun minulle valkeni, että tuo sininen oli virkkaamani pöytäliinan tekele, oli katastrofin ainekset valmiina. totuuden nimissä kodissamme kuului muutama p***le ja s***tana ja mitä h***ttiä. jonas suri pölynimuria ja minä sen kitusiin kadonnutta virkkuutani. onneksi jonaksella on näppärä vaimo, joka otti vanhan perässä vedettävän mielemme ja hilasi sen tapahtumapaikalle. suutin sisään ja hetken kuluttua liinanalku ja kilo villakoiria tupsahti seinästä ihmisten ilmoille. onnellinen loppu, enkä todellakaan halua kuvitella miten vaihtoehdossa b olisi perhesovullemme käynyt...ja vielä näin joulun alla...

joen langasta piti mennä hakemaan muutama nappi ja mukaan lähti, ei suinkaan nappeja vaan tämä ihanainen...

302019.jpg

huiviksi haluaa hän.

tiinalta sain männäviikolla lainaan kolme IK:ta...mitä ihanuuksia. (kiitos vielä kerran ja sorppa, jos sivut ovat tuhraantuneet. yritin kyllä pyyhkiä pahimmat kuolat hihansuuhun). kunhan saan miinan jouluboleron valmiiksi, en todellakaan tiedä mihin puikkoni isken seuraavaksi...

mikäli päivityksiä ei ennen joulua tule, toivotan kaikille tämän herttaisen pikkuenkelin (kiitos rakas sny :O) ) kera vallan mainiota joulua ja neulerikasta armon vuotta 2007!

302018.jpg