lauantaina oli kirjastossa neuletapaaminen, jossa vaihtelimme lankoja kuin alaluokkalaiset kiiltokuvia ikään. ihanaa. kotiimme muutti monta ihanaista lankakerää, joista erityisesti ihastuin maaralta (kiitoskiitoskiitosihanainen!) saamaani sirdarin gigiin. siihen jäivät kaikki keskeneräiset kun hyökkäsin noutamaan puikkoja miinan baskeria varten. tässä valmis päähine. valitettavasti malli ei ollut oikein ihastunut poseeraukseen, joten tuotos ei ole kovin edukseen..mutta ihana se silti on. ja just passeli kevätsäille kypärämyssyn päälle.

554759.jpg

malli omast pääst ja langankulutus 39g.

tämän innoittamana viikonlopun neuletahti vain kiityi ja sain valmiiksi kauneimmat käsityöt-lehden ohjeella tehdyn neulomuksen. soittelin tässä viikko takaperin äitilleni ja pyysin tätä hankkimaan neuleeseen sopivan koristenauhan, minkä hän ilolla kipaisikin (jos nyt 70+ vee jonnekin "kipaisee") noutamassa. kirjekuori tuli ja sen mukana lappu "en oikein osannut päättää" ja nämä:

554767.jpg

ja tässä valmis työ kutojansa päällä (huomatkaa mustat silmänaluset jotka ovat seurausta yömyöhällä tapahtuneesta villistä puikkojen kilistelystä...mitäs meillä muuta yömyöhällä tehtäisiinkään...)

554770.jpg

lankana garnstudion muskat ja kulutus 462g. loppupeleissä tajusin pitäväni paidasta kuitenkin ilman tuota nauhaa, mutta eiköhän sille käyttöä löydy vielä jostakin ompeluksesta jos ei muusta...

nyt siirrymme torille katsastamaan kylän ilmapallot, joten miinan jumppatuokiokuvan myötä toivotamme hauskaa vapunpäivää ja uutta perspektiiviä elämään!

554780.jpg