meillä on isäntä ollut jo toista viikkoa reissussa ja heti tuli vieras mies taloon. meinaten yrjö. ensin se jallitti tihun ja sitten tuhon ja nyt se häärää mun kimpussain...voi juutas. kunhan ei lähetä kaveriaan norovirusta niin kyllä tää tästä...tunnen vain kuinka tätä sairastupaa pyörittäessä viimeisetkin aivosolut vipeltävät ovesta mäelle.

no aivoton oleminen vaatii aivottoman neulomuksen. saanen esitellä "veltto virtanen"

 

ohje on uusimmasta novita-lehdestä ja lankana araucanian ruca. kulutus 98g.

ruca on todella ihanan pehmeää ja siitä saisi hianon mekkosen pikkumakkaralle...ehkä joskus...tämä kuitenkin jäänee mulle, sillä..näen jo itseni sieluni silmin kuluneissa jameksissa ja valkoisessa t-paidassa...10kg kevyempänä...ryhdistäydy nainen, ryhdistäydy!

sitten tein ystävättäreni poikalapselle ja tulevalle miehelleni vartille peruspipasen sirdarin big softiesta

kulutus 48g.

kuten huomaatte aivottomia neulomuksia aivottomalle henkilölle :O).

joulun alla (miten niin olen laiska blogin pitäjä?) kaivoin laatikosta esiin tähtiaihiot ja helmilaatikkoni ja nämä saimme aikaiseksi lapsosten kanssa isännän ollessa taas "jossakin reissussa".

nämä oli mukava tehdä ja näyttävätkin mukavilta, joten saatan syssymmällä investoida toiseenkin satsiin metallirunkoja.

sitten mummolassa leikin suurta värjäriä ja lotrasin kool aideilla ja villalangalla saaden aikaiseksi muutaman kerällisen karkkilankaa.

vihreästä on puikoilla krocodile dundee-sukkaset, turkoosit tahtovat huiviksi ja punainen lapasiksi ja appelsiini puhuttelee minua joskus myöhemmin..... en muuten voi lakata ihmettelemästä noita juomajauheita ja jenkkien uskallusta, sillä itseäni karmii ajatus siitä jotta jos lankaan väri tarraa noin antaumuksella miltä tökötin juojien sisukalut mahtavatkaan näyttää???

tuulia kävi täällä itärajalla pitämässä loistavan paitapajan ja häneltä sain tuomisiksi hieman viiniä. kerrassaan ylevä yksilö, vuosikerta-ainesta sanoisin.

olen myös ollut ErittäinReipasHenkilö ja siivonnut lankavarastoani. rankkasin isolla kädellä nöttöseni eduskunnan tyyliin kasoihin jaa ja ei. ei-langat päätyivät paffilootaan jonka sitten kolme ystävätärtäni jakoivat jokseenkin kiireellä mutta sulassa sovussa. hyvä että pääsivät koteihin, joissa niistä ehkä joskus tehdäänkin jotain.

muutaman todellisen museolangankin löysin kultaiselta 80-luvulta ja ne saivat jäädä asumaan lankakirstuuni vaikken tiedäkkään tuleeko niistä ikinä yhtikäs mitään muuta kuin museokamaa.

liityin sitten tähänkin

nuket-listan vuoden ensimmäinen päivänsankari sai minulta lahjaksi nämä:

tuo keltainen ei sitten ole tipivainaa vaan pölyhuisku. ihan vaan tiedoksi.

kotiliesi lehdestä löysin myös hyvän kirjankannen nukkekotiin. olen avuton tai ainakin hidas kuvan koon muuttamisessa jostakin mittasuhteesta johonkin toiseen, joten tässä kuva ainoastaan skannattuna jos joku muukin haluaa tehdä näitä eepoksia.

nyt siirryn ipanoiden kanssa saunan lauteille ja sitten katsomaan kuinka maajussit etsivät itsellensä morsiota. oma ukkokulta se kotiutuu sunnuntaina lähteäkseen taas maanantaina...että semmolailla...