minä tässä olen viettänyt blogini suhteen hiljaiseloa ja kilkutellut hyvällä omallatunnolla suurta piratismiluomustani. löysin allt i hemmet-lehden takasivulta mainoksen, jossa "kaupattiin" lantliv-lehteä, jonka kannessa puolestaan komeili mielestäni ihana ponchopaita.

19187.jpg

sorppa kamut. kuva on hiukkasen epäselvä...no tuumasta toimeen ja puikot esille. kätköissäni olikin juuri parahultaisesti vaaleata filatin alpakkalankaa, joka sai kelvata. lanka oli kyllä varattu toiseen työhön, mutta pääseepä sitten taas hyvillä mielin "säästämään". eilen sitten vihdoin viimein sain huovutetut ruusut ulos pesukoneesta. kysyin armaaltani, että näyttävätkö nämä sinusta ruusuilta. jonas katseli minua tovin ja tokaisi "pitäisikö?"..se miesten taiteellisesta näkemyksestä. ruusut on neulottu IK:n ruusuohjeen mukaisesti hahtuvasta ja lehdet virkattu tusshenasta.

19189.jpg

näyttää hieman kummalliselta ja taitaa tuo olla vinossakin lattialla, mutta päällä oikein soiva peli. tulee varmasti käyttöön.

nyt pitäisi saada valmiiksi ritarimyssy otolle joulupukin konttiin ja isälle huovutetut kämmekkäät..samalla taistelen itseni kanssa hahtuvatilauksesta...tilaan...en tilaa...tilaan...sen kun saisi sopivasti joulukuun alun suomenreissulla följyyn, jos vaan anoppi suostuisi hakemaan sen matkahuollosta....hmmm...

no niin. otto-oravan kanssa tekemään kynttilöitä...hyvästi siisti keittiö kaakeleiden maalausrojektin jäljiltä. johan nautimmekin järjestyksestä ja puhtaudesta kokonaisen päivän...