tässä tämä nyt on, jennyt neuletakki (kutsutaanko takkia joka on lyhyt ja jossa ei ole vetoketjua tai nappeja takiksi vai onko kyseessä bolero???):

9105.jpg

kuva näyttää hieman sekavalta, mutta todellisuudessa kyseessä on aivan basic, sileää neuletta oleva vaate, johon olen virkannut "nyppyjä" reunoihin. lankana mandarin classic, tuo kesäinen ostos porvoon lankatalosta. toivon sydämeni pohjasta että vaate on sopiva ja tulee käyttöön eikä kaapin pohjalle lepäilemään. ihan heti en kyllä lähde tekemään vastaavaa, sillä kaipaan neulontaan vähän enemmän vaihtelevuutta.

sitten modaan, jota olen plarannut niin, että sivut ovat jo vallan hiirenkorvilla. valitettavasti minulla ei ole skanneria, joten ystävät kalliit, kaivelkaahan modanne esiin ja auttakaa miestä (naista) mäessä. olen erityisesti mieltynyt kolmeen malliin, mutta niihin tarvittavia lankoja ei meidän kylästä löydy, eikä varmaan lähimailtakaan. jonaksen pikkuveli ja -sisko ovat tulossa tänne muutaman viikon kuluttua ja ajattelin käyttää heitä trokareina....itse he tosin ovat vielä onnellisen tietämättömiä asiasta... siis:

* malli 18, takki, lanka gedifra super gigante

* malli 20, niinikään takki, lanka gedifra capriola

ja viimeisimpänä vaikkei vähäisimpänä * malli 31, lanka sirdar yo-yo

kysymys kuuluu: oletteko akselilla helsinki-porvoo törmänneet livenä ko. lankoihin ja jos niin missä? ja muistatteko mitä langat ovat maksaneet? suurkiitos avusta kaikille viitseliäille lankabongareille jo etukäteen (toivottavasti kaikki aktiivishoppaajat pistäytyvät blogiini lähipäivinä ;O) ).