..n lapseni menee huoneeseensa "tyttöystävänsä" kanssa ja sanoo: "äiti. älä tule sitten tänne. haluamme olla sofian kanssa kahdestaan". hetken kuluttua kun kysyn, "mitä teette", on vastaus "emme mitään. se on vain patja, joka pitää tuota ääntä"...khöm...mitäs sitten kun lapseni tulee viistoista???

neulomuksista kummitytön toppi on virkkauksia vailla. esittelen hänet vasta valmiina. oton "uusi" huone (muutimme vähän talon huonejakoa niin, että yläkerran ompeluhuoneesta tuli vauvan huone, tietsikkahuoneesta oton ja oton vanhasta keskikerroksen huoneesta leikkihuone. tietokone, ompelukone ym. meikäläisen romut muuttivat kellarin suureen huoneeseen...kun vaan joskus saisi tänkin läävän siivotuksi...siis tässä verhot. kuvauskulma ikkunalaudasta päätellen taisi olla vähän vino...

79035.jpg

kadullamme asuu myös toinen suomalainen perhe jonka rouva lajitteli eilen kirjavarastoaan ja kysyi haluanko muutaman käsityökirjan kasariluvulta. totta mooses.

79036.jpg

kuvasta ei tullut kovin laadukasta, mutta kirjat kyllä ovat kuosissaan.

mun tekisi kovin mieli kutoa (sorppa, neuloa) kaikenmoista villalangasta, mutta tuntuu vähän typerältä kun ulkona on 20+ raatia lämmintä ja kesä vasta tulossa....hooh...modakin tuli eilen, mutta en ainakaan näin äkkisilmäyksellä löytänyt lehdestä montaakaan toteuttamisen arvoista juttua.