lankeemukseen johtaneen ja purkutuomion saaneen sukkasen

410860.jpg

en siis tykänny ja tuntu ällikin jumittavan tuolla varvasosuudessa.

lankavaihtopariltani "kaimalta" tuli paketti. mukaana oli ihana ylläripylläri saippua neulottuine pussukoineen ja servettejä. kiitos kaunis!

410861.jpg

odotan malttamattomana, että pääsen koolaamaan tuon valkoisen villalangan ja sitten teen siitä jotain ihanaisen lämmintä. funny päässee ystävättärelleni häälahjaksi ajattelemiini "yhdessä"-lapasiin..tosin siinä tapauksessa tarttee ne toisen käden lapaset vähän soveltaa...ja nauhalanka muuntautunee miinalle kesätakiksi.

komeroa siivotessani..okei okei..vielä vähän tavarat hakee paikkaansa vaikka muutosta on jo useampi aika...löysin tämän mummon kirjontamallikansion
410871.jpg

oikea aarre. nam.

liityin myös omituisten ompelijoiden kerhoon ja ajattelin tehdä miinalle kääntömekkosen...hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, näin se sujuu:

1. ota kaavapaperia ja 9-kuinen assistentti sekä jo pieneksi jäänyt mutta hyväksi havaittu vaatekappale

410879.jpg

piirrä mekkoa apunakäyttäen kaava ja anna se kuumeiselle neljävuotiaalle

410880.jpg

nelivuotiaan (joo joo, kohta viis jos otolta kysytään) mutristellessa paperia, ota salaa ko. lapsen leikeissä käyttämä silkkinauha ja silitä se suoraksi vakaana aikomuksena tehdä siitä rimpsu mekon helmaan.

410883.jpg

totea, että nelivuotiaalla on silmät myös takaraivossa, väittele narun alkuperäisestä omistajasta ja lopullisesta käyttäjästä. luovuta naru takaisin nelivuotiaalle ja unohda sen käyttö rimpsuna.

ota esiin kankaat ja leikkaa niistä kaavan mukaiset kappaleet. varo leikatessa 9-kuista assistenttia, joka haluaa maistaa saksia.

410886.jpg

nyt kun kaavat on piirretty ja kappaleet saatu leikattua, aseta kappaleet paikkaan jonne kumpikaan lapsista ei yletä ja odota seuraavaa inspiraatiota ommellaksesi ne yhteen.

tämä tässä tälläerää. nyt oton samos-paidan kimppuun.