eilen oli puuhakas päivä. aamun olimme sienimetsässä ja saimmekin aika mojovat kanttarellikastikeaineet. otto olisi sitten yksin syönyt koko soossin, ellei äiti olisi ollut toppuuttelemassa. kumma lapsi. ei kelpaa lihapullat, mutta jos pöydässä on oliiveja, kraavilohta tai vaikkapa mustekalaa niin johan poika ahmii kaksin käsin. mustekalaa, etanoita, simpukoita yms. epämääräisiä eläimiä polo saa syödäkseen vain harvoin ja silloinkin ravintolassa. äiti kun ei itse liiemmin välitä niistä.

sienimetsän jälkeen kävin ratsastamassa tinttamarellin, joka oli...kamala. joku sammakon ja pikajunan risteytys ja ellen olisi tiennyt että löydän tänään kaiken edestäni, olisin lopettanut pienen keventelyn jälkeen. tulihan se ruotuun, mutta hiki valui sekä hevolta että ratsastajalta.

illalla menimme koko perhe sirkukseen ja palattuamme kun kysyin otolta mikä oli mukavinta, niin hän sanoi, että se kun sofiakin oli siellä...että sillä tavalla. esitystä katsellessa kerkesin samalla toki virkkaamaan hahtuvahuiviani, että ei se ihan turha reissu ollut.

yöllä otto näki sitten paljon unia ja halusi äiteen viereen petille, koska siellä oli vuoroin ampiaisia ja vuoroin mamelukkikala (meillä katsotaan muumivideoita ;o) ). ja koska superlonpatja luokitellaan halvauksen aiheuttajiin olen nyt täysin lukossa ja selkää särkee....sen lisäksi, ettei silmät meinaa pysyä auki.

aamupalan jälkeen pikaisesti ruokakauppaa. klo 11-13 ovat davidin 3-vee bileet, iltapäivällä on satamassa maalaismarkkinat ym. aktiviteettia ja sitten on se hevonen....ja ruoan laittoa, ja siivousta ja ja ja että tänään en paljoa netissä notku. viikonloppuja kaikille!