...aika meinaten. edellisestä blogikirjoituksestani on niin pitkä aika, etten oikein edes muista mitä tässä välissä on tapahtunut...tai mitä olen kokenut tai saanut aikaiseksi...plääh...onko tämä sitä alkavaa dementiaa? no jos kerran kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa laitan tässä muutaman kuvan keväästä...var så god :O)

Keväällä laittelin innolla kukkasia. Varaston seinä sai koristuksen entisestä sisäruukustamme ja hopeaputouksesta joka on vuosi vuodelta yksi suosikkikesäkukistani:

Tällä hetkellä hopeputous on varmaan metrin mittainen ja lobeliakin huomattavasti tuuheampi. Ihme sinänsä näin kuuman kesän jälkeen.

Etuovelle istutin somaan neliskanttiseen ruukkuun orvokkeja:

Sivuoven rappuset taas saivat pari puulaatikkoa ja saappaat:

Saappaat ovat hieman eri väriset, sillä vasemmanpuoleinen on se alkuperäinen mutta vasemman jalan saappaan joku kelvoton (=talon miesväkeä) hajotti viime keväänä mutta onneksi uusi löytyi m-blommorista.

Takaterassin pöytä sai hetkeksi aikaa lainaan tarhantätien kukat...jotka sitten ennen juhannusta luovutettiin ko. täteille. Muita kasveja en sille puolelle taloa istuttanutkaan, sillä jostain syystä (huonolla kastelulla ei voi olla osuutta asiaan ;O) ) ne tuppaavat kuolemaan.

Etuoven rappusille päätyivät myös nämä naskit toivottamaan tulijat tervetulleeksi.

Kättentöistä sen verran tässä postauksessa, että kyhäsin ystävättärelleni lahjaksi syränkaulakorun

Olohuoneen arkku sai koristeeksi paperinarukranssin

ja Oton syntymäpäivillä syötiin jalkapallon puolikas

Tämä siis keväästä...nyt menen saunaan ja seuraavassa postauksessa (toivottavasti vähän nopeammin kuin tällä kertaa) sitten jopa neuleita :O).

Aijuu, Raija Bee, nuo siniset kärpässienet on niinikään Motalan M-Blommorista ruotsista.