vaikka mikäs tässä ollessa. valmiissa maailmassa. jonas lähti justiinsa firman kevätretkelle, miina koisii ja otto kattoo piirrettyjä. ihana hiljaisuus. raparperipiirakkakin katosi kera kermavaahdon ja mansikoiden parempiin suihin. hyvää oli. 

siispä katsaus toissapäivänä hakemaani amazonlaatikkoon, kun vihdoinkin on hetki aikaa..tadaa..

114876.jpg

paketista kömpi esiin neljä kirjaa, jotka nyt esittelen. tämä kirja oli vähän pettymys. lasten mallit olivat tosi basic ja koiraa minulla ei ole. ajattelin kuitenkin tehdä palttoon ystävättäreni romeolle...pukinkonttiin ja jämälangoista. positiivista kirjassa on se, että kaik on mustavalkoista (tai on keskellä kaikki tuotokset esiteltynä myös värivalokuvin) näin voi itse kuvitella tekeleet eri väreissä...tuntuu vähän motivoivammalta...kai...?

114874.jpg

tämä kirja puolestaan on ollut esillä yhdessä jos toisessa blogissa. siinä onkin monta oivallista mallia, mutta sekään ei saanut kultamitalia ja päässyt palkinnoksi suomenmatkalle.

114875.jpg

tätä puolestaan olen himoinnut jo oton vauva-ajoista, enkä todellakaan kadu hankintaani, mutta...

114873.jpg

tässä hän on. the best. hauskoja ja yksinkertaisia malleja. mukavia ideoita. jämäkkä eepos jossa selitetty kaik ihan silmukan luomisesta alkaen. hän on pääsevä inspiraation lähteeksi suomenniemelle.

voi saasta. miina heräs oton lauluun...adios...