katrin blogista bongasin tämän meemin. vaikka olin ajatellut olevani myös meemilakossa, ei heikko luonteeni tässäkään tapauksessa tehnyt yllätystä. en myöskään malta olla kommentoimatta väittämiä...

Ohjeet:
1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. Lihavoi ne väitteet, jotka ovat voimassa sinun kohdallasi.
3. Lisää loppuun väite, joka pätee sinuun.
4. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis ekana ehtinyt saa luvan vastata).

1. Punainen on lempivärini. sekin...
2. Omistan auton.                                                                                                                             3. Minulla on kissa                                                                                                                              4. Seuraan Emmerdalea.
5. Kykenen juomaan litran appelsiinimehua 15 minuutissa.
6. Sain töitä!
7. Conan O'Brien ärsyttää minua. kuka conan o´brien? luultavasti...
8. Olen aamu-uninen.
9. Rakastan suklaata ja salmiakkia.
10. Havukasvit ovat kauniita.
11. En osaa rullaluistella.
12. Näen kummallisia unia.
13. Vihreä on lempivärini. sekin..
14. Leivon usein pannukakkuja.
15. Olen laulanut karaokea.
16. Käytän julkisia liikennevälineitä. tarvittaessa.
17. En voi sietää verilettuja.                                                                                                                  18. Pidän kotiteollisuudesta. en tunnista bändiä..
19. Minulla on silmälasit.
20. Olen huulirasva-addikti.
21. Minulla on koira/koiria. tavallaan. pysyvästi käymässä vanhempieni luona...
22. Haluan superhyperjättisuuren perheen.
23. Rakastan lomakkeiden täyttämistä.
24. Osallistun neuleolympialaisiin 2006.
25. Olen neulonut Fifin.
26. En osaa viheltää.
27. Olen liimannut pikaliimalla suuni (=hampaat yhteen ja kieli kitalakeen) kiinni.
28. Kohtasin aviomieheni netissä.
29. Haluaisin hypätä benji-hypyn.
30. Minulla on sinivihreät silmät.
31. Olen päättämätön
32. Nukun vähintään kahdella peitolla.
33. Olen mieluummin kotona kuin kylässä.
34. Laulan suihkussa.
35. Minulla on iPod.
36. Seuraan useita scifi-sarjoja.
37. Olen juuttunut kielestä kiinni jäätyneeseen metalliin.
38. Minulla on tatuointi.
39. Minulla on kääpiösiili.
40. Aion pitää helmikuussa karkkilakon.
41. Olen suudellut samaa sukupuolta olevaa henkilöä kuin itse olen.
42. Olen tumpelo tekniikassa.
43. Nyplään pitsiä. tai olen nyplännyt..                                                                                              44. Settlers of Catan on suosikki lautapelini. en tunnista tätäkään..         
45. Olen hurahtanut Sudokuun.
46. Nukun päiväunet joka päivä.
47. Olen vasenkätinen.
48. Tulen työskentelemään/työskentelen lapsuuden unelma-ammatissani.
49. Olen 29-vuotias.
50. Olin tänään työhaastattelussa.
51. Pidän ikkunoiden pesemisestä.                                                                                                      52. Minulla on vauvakuume...ei vaikka ehkä pitäisi ;O)                        
53. Rakastan dekkareita.
54. En tykkää työstäni.
55. Olen kasvissyöjä.
56. Omistan yli 500 romaania.
57. Sisustan nukkekotia.
58. Matikka on kivaa!
59. Olen blogi-addikti :)
60. Olen neulonut pontson.
61. Olen kummallisten asioiden keräilijä.
62. Tykkään avantouinnista.
63. Koulussa lempiaineeni oli ruotsi.
64. Olen hurahtanut kuntoilukirjoihin.                                                                                                  65. Tykkään naksutella niveliä.
67. Harrastan karatea.
68. Rakastan lohikäärmeitä.
69. Kärsin ajoittain migreenistä.
70. Eilen oli hääpäiväni.                                                                                                                       71. En ole koskaan juonut kupillistakaan kavia. olen, mutten juo enää..                                                  72. Omenat maistuvat hyviltä kylmän maidon kanssa.

en lähetä tätä kenellekkään eteenpäin. kopioikoon ken haluaa.

ja sitten lankahamsteriuteen. eilen pääsin lehtitakin alkuun (kiitos suvi vielä kerran..ja kerrohan millaista mallia olet vailla, jos vaikka kätköistäni löytyisi jotain jota voisin skannata/postittaa/lähettää eemelinä). lisäksi minulla oli eilen iltasella treffit williksen brucen kanssa, ja vaikka tällä kerralla muutinkin "parempaan seuraan" kun bandidos-filmi ei oikein uponnut sain töllöttelyn aikana aloitettua sisareni pojalle kämmekkäitä, jotka toivottavasti valmistuvat tänään. lehtitakki olkoon siis jäähyllä sen aikaa.

sitten paljon puhuttaneeseen (?) "työssäkäyvät eivät pärjää hamsterikisassa"-asiaan, jota en voi olla kommentoimatta. kuulun itse siihen etuoikeuttettuun ryhmään, eli kotiäiteihin joilla on ehkä enemmän aikaa neuloa kuin työssäkäyvillä, mutta en oikein ymmärrä ylitsepursuavaa kilpailuviettiä. itse asennoidun kaikkeen kilpailemiseen (jota joskus olen tehnyt muulla kun neulonnan saralla enemmän tahi vähemmän reilusti) itsensä voittamisena. en milloinkaan ole lähtenyt radalle asenteella "mun täytyy voittaa" tai edes sijoittua, vaan hakemaan parempaa suoritusta kuin edelliskerralla. se maine ja kyseenalainen kunnia minkä kilpailusta sain tuli aina extrana. läheskään aina voitto tai sijoitus ei myöskään tullut suorituksesta, mihin olisin ollut tyytyväinen ja vastaavasti olen monta kertaa kokenut onnistumisen tunteita radasta, joka on jättänyt minut kauaksi palkintopallista.

näin itse suhtaudun myös hamsterikuukauteen. se on hauska, leikkimielinen tapa päästä eroon nurkissa pyörivistä lankakeristä tai edes muutamasta sellaisesta. ja "viettää virtuaaliaikaa muiden yhtä pöhköjen seurassa" (anteeksi sanavalintani, jos se loukkaa jotakuta). en tiedä onko hamsterikisasta luvassa palkintoa tahi ei, mutta itse lupaudun lähettämään pikkupaketin sille "vihon viimeiselle", vähiten lankaa kuluttaneelle henkilölle. tärkeintä ei ole voitto, vaan hauskanpito!

tuohon viimeiseen, eli kuinka ukkokulta on vetänyt meikää höplästä jo useamman vuoden, palaan haettuani oton hoidosta ja saatuani makaronilaatikon uuniin. siihen asti.