neulovalle ystävälleni saksanmaalle! halipusiruntskis! (rutistelen lisää sähköpostitse jahka tästä täpinöiltäni kerkeen).

olen siis itse hieman henkisesti allerginen akryylille tai muille 100 %:lle keinokuiduille. saatuani erään lankaliikken yllätyspaketissa taas kerran akryylilankaa, ajattelin lahjoittaa sitä NY:lle, joka on taitava lankojen yhdisteliä (voisit muuten joskus esitellä sitä kerimishärveliä blogissasi) ja survoin samaan pakettiin sekailaisen seurakunnan luonamme majailevia keinokuitu (tai niiksi oletettuja) lankoja. ei todellakaan ollut tarkoituksenani, että hänen pitäisi laittaa jotakin tähän suuntaan (tiedoksi vaan ensi kertaa varten ;O) ). hyvä jos langoille löytyy käyttöä, mutta mitäs se postipete toikaan:

gallerypic.php?id=34845

paketillisen kaikkea ihq´ua. kuva muuten vähän vääristää. keltainen on oikeasti sellaista heleän keltaista ja tuo vihreä kartiolanka vaaleampaa, hieman kellertävää vihreää, josta muuten tulee shaali tai huivi tai jotain kaulaan kieputettavaa kunhan intaannut ottamaan käteeni ohkoiset puikot.

lehtiä olen tavannut hullun kiilto silmissä ja löytänyt vaikka mitä toteuttamisen arvoista. verenasta löytyi useampikin itseäni miellyttävä. kansikuvaneule on erityisen herkku ja tässä muutama muu, joista haaveilen sekä itselleni, että maha-asukille (sukupuoli edelleen tuntematon, mikä vaikuttaa hieman mallivalintaan):

gallerypic.php?id=34844

lehtiä plärätessä valmistuivat myös sisarenpoikani kämmekkäät. olen myyty ko. käsinetyypille (tai vastaavasti kynsikkäille, mutta kun en saa niistä sormentyngistä koskaan siistejä), sillä niitä ei tartte joka hetki ottaa käsistä kun tarttee sormia. tallilla erityisen passelit kun aina pitää olla remmejä nipomassa ja paljain käsin tulee kylymä. sitävastoin en tykkää neuleesta käsissä auton ratissa, joten ajattelin laittaa kämmenien kohdalle "jarrut" kohovärillä. pysyypä esalla ote pyörän sarvissa ja jalkapallo handussa. tässä käsineet sekä oton että meikäläisen käsissä. kerta mahtuu sekä 3 vuotiaalle (tai 3,5, otto on nykyään aika tarkka asiasta) ja 30+:lle (jos tekisin samanmoiset itselleni, lisäisin kyllä yhden mallikerran) luulen mallaavan myös kymmenvuotiaalle.

mallin sävelsin lauran bibosta. haaveilen meinaan tekeväni itselleni koko setin...tai bibohan mulla jo onkin, mutta samaan sarjaan kämmekkäät ja kaulahuivin, joissa niinikään olisi kukkanen...somaa. nämä siis kuitenkin hieman miehekkäämmät ja ilman kukkasta:

gallerypic.php?id=34843

lankana isoveli (jossa muuten oli pari möykkykohtaa..ghh..) ja kulutus 48 g. laitan kuvaa tulemaan kämmenpuolesta kun jarruaine on kuivunut ja kiinnitetty.

oli mukavaa kuulla kommenteista, että tääl on paljonki hjuumorihmisiä... ettei sitä tartte verenmaku suussa kilkutella. itselleni olen tehnyt seuraavan kilpailustrategian (vapaasti lainattavissa). neulon ja värkkään kuukauden apinan raivolla (mutta huumori silmäkulmassa), jotta saisin valmiiksi mahdollisimman paljon. sitten jatkan diettiä niin kauan, kunnes olen neulonut toisen mokoman.

suvi: oletko katsonut uusinta novitaa. siinä on pari aikas mukavaa kietaisuasiaa, joista toinen (vaaleanpunainen, ruusukiinnityksellä) on tehty nallesta, että vois käydä myös alpacalle....

nyt lehtijakun kimppuun, joka ei muuten noitten lehtien pläräyksen jälkeen kiinnosta lain...