olen hartaudella pitänyt sohvaa selässäni ja miettinyt, katoaisiko migreeni jos pään katkaisisi? hetkilleen on semmonen tunne, että kannattas yrittää... nyt on kuitenkin selkeempi hetki ja valitsin työnteon ja blogipäivityksen välillä jälkimmäisen....

eilen meillä oli juhlapäivä, raunon ristiäiset, ja nautimme teetä ja pullaa asiaan kuuluvalla hartaudella, sillä suomen hippos oli rekisteröinyt ruunikon fwb orivarsan nimeltä RADAMEZ.

neulepuolelta ensiks haluan esitellä miinan serkkupojaltaan (11 vee) joululahjaksi saaman pipon. ihan on värivalinnoista lähtien pojan omaa tuotantoa.

1273449.jpg

näin lauhana talvena menee kypärämyssyn kanssa kauppareissulla ja sitten kevätpipana.

saimme kutsun jonaksen serkun häihin toukokuussa ja tein miinalle valkoisen mekon kaveriksi "mattotakin" . tämä kuuluu tammikuun tekeleisiin, eli ei siis kartuta hamsterigrammoja.... en nyt löydä sivua mistä ohjeen bongasin, mutta loppupeleissä kävi taas niin, että ohjeen mukaan taisin tehdä ainoastaan aloitussilmukat, että se siitä...lankana garnstudion muskat soft, jota löytyy putiikin hyllyltä.

1273451.jpg

neitee pitäs viedä parturiin, mutta pelkään reissun olevan fiasko sillä hän venyttelee äänijänteitään jo äiteen saksiessa otsakuontaloa.

nyt tuntuu taasen siltä ettei hyvältä tunnu, joten siirryn tästä soffalle mietiskelemään elämää suurempia juttuja ja palaan hamsterikuukauden tuotoksiin joskus myöhemmin.