juupa juu. mahataudilta on säästynyt ainoastaan allekirjoittanut ja eräs vilkas nelivuotias. koko suku on ollut enemmän tai vähemmän taudin kourissa ja eilen oksensi jopa vanhempieni koira.

asiaan... sveitsinmaalta saapui vielä muutama joululahjus

328006.jpg

pörrölankaa, filati-lehti ja kohovärejä. kuvasta puuttuvat sakset, joilla saa leikattua koristereunoja.

eilen postilaatikkoomme putkahti myös insinöörin rakkaalle vaimolleen (pienestä vihjeestä) tilaama joululahja. nam ja slurps. kuva puhukoon puolestaan

328014.jpg

ja jottei nyt vaan kuviteltaisi, että täällä istuksellaan vaan suu muikeana lahjottavana, niin kyllä sitä on jotain saatu valmiiksikin asti.

328017.jpg

moda-lehden baskeri mustasta svarta fåretin mohairista. juu. mustaa on. kuva valhettelee. lankaa päähineeseen kului runsaat 36 g. oli tarkoitettu itselle, mutta kummityttö tahtoi sen matkaansa sveitsinmaalle ja näin kävi.

328019.jpg

sitten modan ohjeesta muunneltu kisupipo miinalle. lankana regia silk ja kulutus 44 g.

328023.jpg

palmikkopipo lankana jo aikaisemmin esittelemäni villalanka ja malli omast pääst...pipon piti tulla mulle itselle, mutta näytän tosi aneemiselta se päässä, joten siirtyköön vaikka ensi joulun pukinkonttiin.

nyt puikoilla kilisee haisuli tyttöystävineen ja suunnitelmissa icarus merinosilkistä.

tuli ostettua kaksi vyyhtiä tälläistä vedenväristä (??), joista toinen nyt olisi kaupan tai mitä parempaa vaihtaisin johonkin toiseen väriin. en meinaan halua kahtaa saman väristä huivia....ja voiko joku kertoa montako aikaa kesti keriä noin ohut lanka kerälle? minulta kärsivällisyyteni nähden liian kauan ;O). vyyhti on avaamaton ja asunut eläimettömässä ja savuttomassa kodissa. jos kiinnostaa, minuun voi ottaa yhteyttä joko kommentoimalla tähän kirjoitukseen tai sähköisesti rullakkoathotmailpistecom.

328025.jpg