..eilisestä talsimisesta. olimme, minä, otto ja pari ystävätärtäni ullaredissä "säästämässä". ensin kaks ja puoli tuntia autossa, sitten viis tuntia kaupassa ja sitten taas kaks ja puol tuntia autossa. ajamisen jäljiltä silmät oli kun santapaperia ja jalat niin turvoksissa, että hyvä kun sellasilla pallukoilla pystyssä pysy. no olen kyllä tyytyväinen, sillä löysin otolle mm. kevättakin 89 kr ja kuravaatteet 98 kr, ja sitten paitoja, sukkia ja kalsareita muutamalla kympillä kipale. ko. puoti (puoti? paikallinen tuuri) on kyllä oikeasti halpa, että kyllä vaiva kannattaa nähdä, ainakin lapsellisen, varsinkin jos bensakuluja on jakamassa useampi.

kotiuduttuamme kilkuttelin tämän omppuhempun valmiiksi. kuvassa shaalia esittelee otto. mallin ilme johtuu siitä, että huivi kuulemma kutitti kovin. lankana garnstudion...mjaa....vienna ja painoa tekeleellä 166 g.

61830.jpg

keltainen nojatuoli ei ehkä ole parasta seuraa huiville noin niinkun värien puolesta, mutta olkkarin isojen ikkunoiden luona on eniten valoa kuvaamiseen. taustalla näkyy myös eilen hankkimani verhot (129 kr/2 kpl...niinkun hinta muka jotain kiinnostaisi).

tässä myös kuva kevät- ja kesäkenkähankinnoistani. virheät kuuluvat yhteen omppuhempun ja jenkkikassin, sekä käsveskani kanssa ja vaalean punaiset löytävät kyllä asusteseuraa tästä huushollista. vihreät suomesta ja jälkimmäiset eilistä saldoa. pakko oli ostaa ku halvalla sai (89 kr), vaikka tiesinkin jonaksen pyörittelevän silmiään nuo nähdessään. naisellisia, suippokärkisiä kenkiä näkee kintuissani todella harvoin ja silloinkin lyhyen aikaa. useat murtuneet varpaani kun väittävät viihtyvänsä vain pyöreäkärkisissä jalkimissa.

61833.jpg

anonyymi: en tiedä mistä myllyjä saa ostaa. neulova ystäväni kun asuu saksanmaalla, enkä itse ole moista vekotinta nähnyt aikaisemmin. toimiva kapine kuitenkin, vaikka alkuun olin valmis heittämään sillä vesilintua. maltti on valttia myllynkin kanssa ;O).