perjantaina olimme siis paikallisessa "tuurin kyläkaupassa" (tosin halvempi versio), eli ullaredissa. harvoin sitä on jonotettu kolmea varttia päästäkseen kauppaan sisälle, saati viivytty yhdessä putiikissa reilua viittä tuntia. voipuneena ja peräluukku pullollaan palasimme illan pimetessä kotiimme. tulihan säästettyä.

viikonloppu meni akkuja ladaten ja sunnuntaina olin kukkakauppamme järjestämällä "askartelukurssilla", jossa sain aikaiseksi tämän kranssin:

16891.jpg

ulko-ovessa ei ole, eikä kuulemma tule naulaa tai muuta mihin kranssin ripustaisi, eli se päätynee roskahuoneen oveen.

tänään olen puolestani lentänyt kuin nahkapää haukka. ensin aamupala, otto kirkon kerhoon, kotiin kirjomaan, oton haku, ruoan laitto, otto hoitoon, itse lääkäriin, tallille mättämään sitä itseänsä ja vartoomaan elukkalääkäriä joka tuli pistämään poniini vuotuisen influenssapiikin, oton haku ja juuri kun sain persiin olohuoneen nojatuoliin soi puhelin ja langan toisessa päässä oli kiropraktikkoni joka kysyi, että olenko mahdollisesti unohtanut hänet....olinhan minä. no onneksi sain uuden ajan torstaiksi, joka näillä näkymin onkin sitten viimeinen toviin.

nyt pitämään sohvaa selässä...ja kilkuttelemaan mysteryä. enää ei olisi montaa kerrosta jäljellä...