tässä on vietetty kiireisiä (lue stressaavia) aikoja. käväisimme (mikäli ruotsista voi "käväistä" jossain...) tulevassa kotikaupungissamme joensuussa katsastamassa koteja ja yksi jäikin haaviin. palattuamme olen kiilloittanut, pessyt, puunannut ja puleerannut tämänhetkistä näyttökuntoon. otto-parka, kun olen kieltänyt häntä leikkimästä ettei vaivalla saatu järjestys katoaisi. maanantaina oli ensimmäinen näyttö ja tänään toinen ja toivon mukaan viimeinen. nyt alkaa sitten huutokauppa.

tinttamarellin kanssa on puolestaan harjoiteltu traikkuun menemistä...vaihtelevalla menestyksellä. pakko treenata, sillä onhan poni täältä jollain ilveellä saatava suomenniemelle...vai onko? ensimmäisellä rupeamalla toimitus sujui kohtuu kivuttomasti. maanantaina taasen näin jo pelini korvien asennosta että taas on sellainen päivä kun olisi ollut parempi pysyä kotona. huomenna on sitten taasen uusintakoitos, joka toivonmukaan sujuu hieman helpommin. on se vaan kummallista miten hetkittäin kuusisataa kiloa raakaa lihaa vaihtaa paikkaa alle nanosekunnin ja sitten toisinaan taas ei...

tästä kaikesta säädöstä johtuen olen ollut vallan voipunut, mutta kurkistettuani tänänä postilaatikkon sain positiivisen energialatauksen, josta kiitos salaiselle neulovalle ystävälleni. ja mikäs sieltä loodasta kurkistikaan:

182724.jpg

hyvä kun tämän ihanuuden raaski avata. mutta kyllä kannatti. paketissa oli näes just passelit kämmekkäät ja kaulahuivi. ihan otti päästä kun ulkona paistoi aurinko, eikä näinollen päässyt heti sonnustautumaan herkkuihin.

182728.jpg

kuva hieman huijaa, sillä fifi on livenä herkullisen kirkkaanpunainen. oli muuten hauska sattuma, sillä tässä vaatevarastojemme muuttoinventoinnissa löysin jonaksen aikoinaan intistä nyysimän maastokuvioisen toppatakin ja mietin, että olisin vähintäänkin hehkeä jos saisin tehtyä takin kaveriksi valkean pipon, huivin ja kämmekkäät. enään ei siis tarvitse kämmekkäiden ja takin osalta muuta kun odottaa pakkasia. kiitos siis taas kerran ystäväni. olen todella otettu ja onnellinen vaivannäöstäsi.

seuraavaksi tulee sitten mielipidekysely. kumpi tapeteista miinan uuteen huoneeseen:

182729.jpg

a) alaosa tuota ruudullista, yläosa sydänkuvioista ja väliin kapea sydänboordi

vai

182730.jpg

b) päätyseinä talokuvioista tapettia ja sivuseinät tähtitapettia leveällä taloboordilla

kolmas vaihtoehto on myös olemassa. disney:n tuhkimolumikkiruususasia, olettaen että kaikki pikkutytöt tulevat joskus prinsessavaiheeseen. muuten pidän kyllä enemmän näistä kahdesta. a) on väritykseltään hieman "puhtaampi" kuin b)vanharoosa talotapetti. jälkimmäinen taas tuo mieleen tove janssonin piirustukset....siis mielipiteitä otetaan ilolla vastaan.

löysin tässä myös lastenvaatelaatikoita inventoidessani mekon, jonka tein ennen oton syntymää kun emme tienneet kumpi maha-asukki on. se pääsi nyt miinan käyttöön. jonaksen kommentti lapsestaan mekko päällä on sensuroitu.

182722.jpg

lankana taitaa olla tango ja "joku muu". malli omast´pääst´.

tällä viikolla postipete on kuskannut lootaamme myös toisen pehmeän paketin. edellisen neulovaystävä-tempauksen ystäväni liittyi kauttani novita-klubiin ja novita muisti minua kahdella kerällä mustaa tangoa...en vaan vielä ole keksinyt mitä niistä tekisi.

nyt kilkuttelemaan miinalle kypärämyssyä kun silmät vielä pysyvät auki...